Пілоти декількох авіаліній повідомили, що бачили неопізнані літаючі об'єкти у небі над Великобританією. Про це повідомляє Daily Mail.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон коли пілот побачив у небі "дуже яскраве світло, яке миттєво зникло". Як він повідомляє, НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Служба управління не зафіксувала жодних літаючих об'єктів на радарах.

Пілот компанії Virgin Airlines, що управляє літаком, який здійснював рейс з Орландо в Манчестер, помітив у небі "метеор чи інший об'єкт, що робить вхід в атмосферу".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Видання повідомляє, що дивний вогонь помітив також пілот невідомої ірландської авіакомпанії. Ірландське авіаційне управління почало розслідування цього випадку.

Раніше повідомлялося, що на поверхні червоної планети було знайдено інопланетян з "Зоряних воєн".

Про це повідомляється на офіційному сайті уфолога Скотта Уорінга.

Скотту вдалося побачити два тіла. Одне з них виглядало, як людина - мало руки і ноги, в решті було схоже на рептилію.

Друга істота нагадувала Уорінгу знаменитного лиходія з фільму "Зоряні війни" - Джаббу Хатта. За словами уфолога, істота спочатку прийняла комфортну позу, а потім загинула.

Тому уфолог прийшов до висновку, що творці епопеї "Зоряні війни" мали деякі знання про представників інопланетних видів, а тому максимально точно втілили їх образ у фільмі.

Нагадаємо, на офіційному сайті NASA з'явилося фото з описом, що в пустелі Юти впав НЛО, після того, як його виявили радари космічного агентства і збив вертоліт збройних сил США.

Раніше Знай.ua повідомляв, що жителі Канади спостерігали в небі непізнаний літаючий об'єкт, який вдалося зафіксувати на відео. Корабель з'явився над Квебеком.

Також Знай.ua писав, на відео з камер Міжнародної космічної станції (МКС) уфологи виявили дивний літаючий об'єкт великого розміру, який рухався в протилежну сторону від станції.