Вчені зафіксували аномальний гул на дні Індійського океану. Що це та коли виникло наразі поки ніхто сказати не може.

Причину підземних поштовхів фахівці поки не називають, але є версія, що активність пов'язана з серією землетрусів біля острова Майотта, - пише Science Alert.

острів

Фахівці припускають, що ці звуки пов'язані з серією землетрусів на Майотті. Цей острів входить до складу архіпелагу Коморські острови в Індійському океані.

Підземні поштовхи були зафіксовані в 50 кілометрах від східного узбережжя острова. Слідом за цим пішли сотні слабких і частих землетрусів. Магнітуда найпотужнішого з поштовхів склала 5,8 балів за шкалою Ріхтера.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

океан

Але звідки виринають ці звуки і невже це все є наслідком вулканічної активності? Дослідники припускають, що аномальні звуки, імовірно, виникають внаслідок рузу магми під Індійським океаном.

Нагадаємо, древні цивілізації залишили нам віщі послання. Наші предки попередили про початок Апокаліпсису. Таких висновків дійшли вчені, які розшифрували стародавні писання на стінах печери Ласко, що у Франції.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені заявили, що древні єгиптяни вміли отримувати електричний струм та застосовували його при будівництві своїх видатних споруд. Дослідники знайшли предмети, що нагадують елементи пристрою, схожого на сучасні батареї.

Також Знай.ua писав про те, що в Італії прокинувся один з найнебезпечніших вулканів Європи - Кампі Флегрей (Флегрейські поля) . Вчені припускають, що цей вогняний гігант здатен стерти з лиця Землі частину континенту.

Дивіться: Супервулкани, які можуть нас знищити