Не так давно на знімках Марса виявили невідомий таємничий об'єкт, який аж надто схожий на піраміди на Землі. Тільки цей має три грані. Про це розповів світові відомий вчений Скотт Уорінг. Вчений повідомив про свою знахідку на офіційному сайт, передає Хвиля.

Так уфолог Уорінг стверджує, що 19 грудня йому вдалося знайти на фотографії Марса піраміду, одна сторона піраміди гладка. Що стосується інших сторін, то, за словами вченого, вони були сильно зруйновані через зовнішні фактори. Також Уорінг заявляє, що поруч з цією пірамідою знаходяться і інші невідомі об'єкти.

При цьому експерт відзначає, що піраміди характерні для багатьох планет.

Уорінг припускає, що швидше за все вони були побудовані в один і той же час. У свою чергу інші вчені вважають, що піраміди будували для релігійних цілей — щоб створювати громади.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Піраміди були знайдені в усьому світі на багатьох континентах, більшість з них створені приблизно в той же час. Їх таємниці появи привели до припущення, що вони були необхідні для поселення людей, поруч з ними, при відповідному розвитку традицій і вірувань", — сказав фахівець.

Експертів хвилює безліч запитань, наприклад, як саме була сформована така ідеальна форма будови.

Варто відзначити, що тему позаземних пірамід піднімав також астроном Карл Саган в 1977 році, однак згодом він відмовився доносити вченим свої судження.

А нещодавно Скотт Уорінг заявляв, що марсохід Curiosity, американська розробка космічного агентства NASA, не єдиний апарат, що вивчає поверхню Марса. Експерт також зауважив на знімках, які були зроблені марсоходом, об'єкт, який нагадує зонд неземного походження. Уорінг підкреслює, що цей об'єкт в рази перевершує розробку американців.

Нагадаємо, космічний апарат "Марс-Експрес" опублікував фото, на якому видно льодовик, що займає практично все дно 80-кілометрового кратера Корольов в північній півкулі планети.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фахівці NASA продовжують радувати незвичайними матеріалами, які пересилає знаходиться на Марсі апарат Mars InSight. В цей раз космічне агентство поділилося записаним звуком вітра на Червоній планеті.

Також "Знай.uа" писав, на Ютуб-каналі "The Hidden Underbelly 2.0 з'явився ролик з однією цікавою знахідкою. Автори каналу змонтували відео про красиву панорамну поверхню Марса. Відео створювали на основі 83 знімків.