В Антарктиді останнім часом трапляються дивні події. Звідти вже давно втекли підковані керівники багатьох проектів. Нещодавно на території виявили загадкове випромінювання, що б'є прямо з-під землі. А 12 грудня містичних подій стало ще більше: на станції МакМердо, що належить NSF, знайшли мертвих пожежників.

За основною версією, робочі задихнулися через погану вентиляцію. Вони обслуговували систему пожежогасіння поблизу радіостанції. Коли на місце інциденту прибув вертоліт, над конструкцією була димова завіса. Один пожежник помер відразу, а другий – у лікарні.

На думку деяких конспиролов, часті події в Антарктиді можна пов'язати із магнітними силовими лініями. Якщо стається якась аномалія, то саме на даній території досягається її максимальний вплив.

На даний момент детальної інформації про подію немає, тому складно аналізувати щось більш глибоко. Можливо, згодом спливуть деякі важливі факти для кращого розуміння того, що сталося.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, аномальна зима перетворить Україну в суміш Антарктиди і тропіків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", спека, лісові пожежі, посухи, катастрофи: вчені попередили про страшні випробування.

Також "Знай.uа" писав, наступні п'ять років Землю буде вражати аномальна спека і теплі зими.