Досі фахівці ламають голову над тим, як необхідно визначати похмілля науковим способом, і як прийти до єдиної думки з цього приводу.

І виникає питання, чи варто в даний момент дивуватися, що універсальних ліків від похмілля не існує?

Так, за інформацією канадських ЗМІ відомо, що журналіст і викладач Шонессі Бішоп-Столл, який протягом 10 років їздив по світу в пошуках ідеальних ліків від похмілля, вважає, що найвідповідніше визначення для похмілля — це відповідь імунної системи на надмірне вживання алкоголю.

В інтерв'ю виданню The Verge фахівець розповів, що за роки досліджень стикався з сотнями компаній, які намагалися розробити ліки від похмілля, однак жодній це досі не вдалося.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також зі слів вченого відомо, що люди досить скептично ставляться до створення таких ліків.

"Чомусь багато хто знає, що ми можемо відправляти людей в космос, але думають, що створити універсальний засіб від похмілля не вдасться ніколи. Мене дивує такий опір з урахуванням того, як багато чого вже вдалося досягти світовим вченим. Можливо, на те є причини з точки зору розвитку людства: нам не можна винаходити такі ліки, інакше люди напиватимуться безконтрольно", - заявив Бішоп-Столл.

Варто нагадати, що алкоголь – річ дуже делікатна, особливо для тих, хто веде боротьбу із зайвими кілограмами і намагається дотримуватися правильного раціону. Дієтолог-консультант по правильному харчуванню та здоровому способу життя Лора Філіппова розповіла, чим краще закушувати і що краще пити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медики розділили завзятих любителів алкоголю на п'ять типів, які можуть проявлятися в різних вікових категоріях. Раніше п'яте видання Діагностичного і статистичного посібника з психічних розладів (DSM-5) встановило 11 критеріїв, які допомагають професіоналу виявити наявність алкоголізму.

Нагадаємо, 5 простих способів приховати ознаки похмілля на роботі.

Як повідомляв Знай.uа п'яний любитель бойовиків змусив копів застосувати "важку артилерію", лише диво врятувало людей.

Знай.uа писав, п'яний прокурор влаштував у Києві моторошну ДТП.