Вчені з Китаю виступили з сенсаційною заявою: американські астронавти не були на Місяці.

В даний момент вчені займаються місячною програмою. Раніше вони запустили до супутника землі космічний апарат "Чан'е-1", який багато місяців передавав на нашу планету цінну інформацію. Завдяки цьому вчені змогли відтворити тривимірну карту супутника.

Кілька днів тому вчені з Китаю зуміли посадити свій апарат на зворотний бік Місяця. За заявою вчених, вони провели детальні вивчення поверхні, а також шукали місце, де висадилися американські астронавти. Апарат зробив фото всіх ділянок можливої висадки астронавтів в радіусі 50 км. Вони розгледіли місячні кратери і сліди від великих небесних тіл. Телескоп "Червона зірка" був відправлений на місце, де за офіційною інформацією НАСА перебував район, де пристикувався місячний модуль експедиції "Аполлон".

Але посадочні ступені місячного модуля і американський прапор так і не потрапили в поле зору китайських дослідників. Вони стверджують, що, беручи до уваги всі ці дані, можна сміливо заявити, що американські астронавти ніколи не висаджувалися на Місяці. Їх заява спровокувала бурхливі обговорення. Існує безліч людей, які вірять в теорію змови, що американці і справді не були на Місяці, знявши висадку з допомогою кіностудії.

Нагадаємо, Астронавт випадково подзвонив у 911 з орбіти, і ось що сталося

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Астронавт з Нідерландів Андре Куиперс випадково зв'язався зі Службою порятунку США 911, перебуваючи в космосі на орбіті над Землею.

Куиперс розповів, що хотів поспілкуватися з Космічним центром Джонсона NASA у Х'юстоні, але випадково набрав надзвичайного реагування США. Так, ситуація незвичайна. Цікаво, яке було співробітникові службу 911, коли він дізнався, що йому зателефонував астронавт з космосу.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Наша галактика зіткнеться з сусідньої: нащадки не мають шансів

Також Знай.uа" писав про те, що Людство нарешті побачила темну сторону Місяця, це відкриття назавжди змінить історію: фото