Навколо гори Кайласа ось вже довгі роки ходять різні суперечки. Першою загадкою є той факт, що межі у Кайласа чітко сформовані за всіма частинами світу. Як стверджують вчені, це зовсім і не гора, а ні що інше, як гігантська піраміда. Всі інші маленькі гори, розташовані навколо Кайлас, це піраміди. Таким чином виходить, що це справжня система пірамід, яка за своїми розмірами значно більша всіх тих, які нам відомі.

Усі грані спрямовані суворо в сторони світу. Відчуття, що гору хтось створив, оскільки природа навряд чи змогла створити щось подібне.

За словами місцевих жителів, гора Кайлас – священне місце. Її висота дорівнює 6666 метрів. Згідно з різними переказами, на горі є сходи в рай. Правда, поки що ніхто не зміг це перевірити: жоден альпініст не дістався до вершини. Гора вміє зберігати свої таємниці.

Тибетці переконані, що Кайлас подібно полярній горі Меру з індоарійських міфів об'єднує три космічні зони: небо, землю і підземний світ і, стало бути, має всесвітнє значення.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Конспірологи запевняють, Кайлас – це піраміда, побудована колись інопланетянами до появи розумних людей. Експерти також схильні припускати, що час від часу в горі відкривається прохід, звідки вилітають літаючі кораблі гуманоїдів. Швидше за все, саме цей момент, який не видно людському оку, і зняв тибетець Зохур Уддін.

Так відомо, що 6 січня, Зохур Уддін знімав гору Кайлас, яка знаходиться на півдні Тибетського нагір'я. Несподівано на одному кадрі він помітив отвір на схилі гірського масиву, який досі не може пояснити.

Цього отвору ніколи тут раніше не було. При збільшенні зображення чітко видно, що є отвір ідеально круглий і йде углиб гори.

Разом з тим Захур вірить, що Кайлас зберігає безліч таємниць, які залишаються недоступними людям. Можливо, незвичайний знімок Уддина є найкращим доказом того, що ми не одні у всесвіті.

Варто відзначити, є дуже цікава географічна особливість пов'язана з горою Кайлас! Якщо взяти і провести меридіану від гори Кайлас до легендарних пірамід Єгипту то це продовження лінії буде йти до самого загадкового острова Пасхи, так само на цій лінії виявляються піраміди Інків!

Але це ще не все, дуже цікаво що відстань від гори Кайласа до Стоунхенджа становить рівно 6666 км, потім від гори Кайлас до крайньої точки півкулі Північного полюса відстань становить рівно 6666 км, а до Південного полюса рівно два рази по 6666 км, зауважте не більше не менше рівно два рази, і що найцікавіше висота Кайласа така ж.

Нагадаємо, космічний апарат "Марс-Експрес" опублікував фото, на якому видно льодовик, що займає практично все дно 80-кілометрового кратера Корольов в північній півкулі планети.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фахівці NASA продовжують радувати незвичайними матеріалами, які пересилає знаходиться на Марсі апарат Mars InSight. В цей раз космічне агентство поділилося записаним звуком вітра на Червоній планеті.

Також "Знай.uа" писав, на Ютуб-каналі "The Hidden Underbelly 2.0 з'явився ролик з однією цікавою знахідкою. Автори каналу змонтували відео про красиву панорамну поверхню Марса. Відео створювали на основі 83 знімків.