Дослідники стверджують, що глобальні температури у 2018 році стали більшими на 1°C, ніж в доіндустріальну епоху.

Проте у деяких частинах Російської Федерації та Центральної Азії, а також на північному сході Північної Америки, загальна температура повітря була нижчою середньорічної за підсумками 2018 року. Про це повідомляє ресурс Copernicus Climate Change Service.

"У 2018 році були досягнуті більш ніж на 1 ° C вищі температури, ніж в доіндустріальній епосі. Європа була тепліша, ніж в середньому за всі місяці минулого року, але вже в лютому", - йдеться у повідомленні аналітиків компанії.

Також синоптики відзначають, що через світову зміну клімату, екстремальні погодні умови стали причиною глобальних руйнувань і масової загибелі людей.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше синоптики прогнозували, що 2019 рік стане найспекотнішим в історії людства, так як почався новий етап глобального потепління.

"У 2018 році вченими було зафіксовано близько 70 тропічних ураганів і циклонів, що вельми вище середньої кількості попередніх років. Раніше обсяг даних циклонів не перевищував 50", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в четвер, 20 січня, в південних і східних областях очікуються пориви вітру до 15-20 м / с, хуртовини. В Одеській, Миколаївській, Херсонській областях пройде сніг з переходом в дощ, місцями сильні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу, в Запорізькій області - значний сніг.

Як повідомляв Знай. ua, Пророцтва Ванги стають реальністю: на черзі Третя світова війна.Пророцтва Ванги збуваються одне за іншим.

Також Знай.ua писав про те, що глобальне потепління спостерігають кліматологи усієї Землі, воно спровокувало посилене танення льодів.