Нещодавно стало відомо, що станеться з нашою планетою через 250 мільйонів років. Так, на думку вчених, Тихий океан стане єдиним на Землі, а материки істотно змінять своє розташування на світовій карті.

Фахівці змоделювали відео змін Землі на основі теорії тектоніки плит. Відео перетворень опублікував на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook популяризатор астрофізики і космосу Валентин Гадьонов.

"Як Земля буде виглядати через 250 мільйонів років згідно теорії тектоніки плит. Тихий океан буде просто єдиним на всій планеті!" — сказано в публікації до відео.

Как Земля будет выглядеть через 250 миллионов лет согласно теории тектоники плит. Тихий океан будет просто единственным на всей планете!

Geplaatst door Valentin Gadenoff op Zondag 3 februari 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що експерти озвучили страшний прогноз, згідно з яким вимре майже все людство. Пророцтво спирається на передбачення з Біблії. Ще дві тисячі років тому було відомо, які події будуть передувати сходженню Ісуса Христа на землю. Сценарій пришестя Ісуса описав перший Папа Римський.

За прогнозами апостола Петра, перед приходом Христа спочатку збільшиться температура повітря, потім висохнуть водойми, почне висихати Земля. Виживе мало істот. Проте вчені заспокоюють, наголошуючи, що поки це лише трактування біблійного тексту.

Нагадаємо, що в інтернеті опубліковано передбачення блаженної Матрони Московської на найближчі події. Вона нібито передрікала падіння метеорита 2002 NT7. Відома провидиця почала говорити про події майбутнього ще в дитинстві, оскільки хотіла захистити людей від горя.

Як повідомляв портал Знай.uа, озеро Петен-Їца знаходиться в північній частині Гватемали (Центральна Америка). У цивілізації індіанців Майя воно вважалося священним. Групі археологів із Польщі вдалося виявити унікальну знахідку на дні загадкової водойми.

Також портал Знай.uа писав, що астрономи за допомогою телескопу "Хаббл" повідомили про сенсаційну знахідку. Було виявлено на околицях Чумацького Шляху карликову галактику, про яку раніше нічого не було відомо.