Житель Нової Зеландії на ім'я Тім Клерк приїхав в гості до своєї мами і став свідком страшної знахідки. Вранці жінка побачила на підлозі кухні незрозумілих істот, схожих на інопланетних личинок з хоррорів. Одна з них була живою і повільно рухалася.

Знайдені незвичайні істоти нагадують одночасно дуже маленьких кажанів, і дивних личинок. І якщо бажаючі вас убити чудовиська з Австралії зазвичай відомі науці, то на сусідньому континенті не все так однозначно.

Налякана жінка покликала сина на допомогу, і той хоробро зібрав непроханих гостей в руку. Їх виявилося не так багато. Але хто вони і що там робили? І в ролику добре видно, як щось ворушить хвостиком.

Remote file

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопець негайно зняв відео з незрозумілими чудовиськами. Судячи з отриманого відео, новозеландські личинки ніякої небезпеки для людей не представляли і просто мляво лежали на долоньці у хлопця.

Але Тіму було цікаво, кого ж такого дивного знайшла його мама. Публікуючи відео, Тім також сподівався, що експерти допоможуть йому визначити, що він взагалі таке зняв. Тоді він виклав ролик у фейсбук і порадився. Однак, дивна зовнішність прибульців поставила в безвихідь навіть вчених.

Та ще страшенно налякала. Декому здалося, що прибульці скоріше схожі на частину тіла якоїсь тварини, ніж на цілу істоту — приміром, на задню частину щура. Інші користувачі припустили, що на відео якісь недієздатні мініатюрні летючі миші.

Ролик подивилися вчені Оклендського університету і група ентомологів з організації з біобезпеки.

Ентомологи прийшли в подив від виду дивних личинок. Експерт припустив, що, може, це взагалі не цільні істоти, а окремі частини тіла звичних комах. Про це пише Metro.

"Хтось (можливо, кіт) тільки що з'їв метелика, але не доїв до кінця. Це також може пояснити, чому деякі кінцівки досі сіпаються".

Глядачі з Оклендського університету були більш скептичні. І просто заявили, що відео — фейк.

Проте ще один незалежний експерт з комах Ерік Едвардс сказав, що, можливо, на руці у Тіма лежать щурики або эриталіс — личинки деяких видів мух-журчалок, наприклад, пчеловидки звичайної. В цілому виглядає схоже.

Нагадаємо, чоловік з Китаю Мін Ян зняв з борту літака незвичайний об'єкт. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", уфолог-аматор із США випадково зняв на відео трикутний об'єкт, який знаходився біля військової бази Райт-Паттерсон в Огайо.

Також "Знай.uа" писав, у музеї примар виявили справжнього привида. В шоці абсолютно всі, навіть дослідник паранормальних явищ.