Історичною подією для всього людства став політ NASA на Місяць в 1968 році. Над цією місією працювали американське національне агентство та інші приватні організації.

Сучасні технології перевершують можливості того часу. Тому виникає природне запитання: чому жодна країна більш ніколи не прагнула відправити місії на Місяць, з огляду на те, що ведуться розмови про колонізацію Марса?

Згідно з офіційною версією, вчені вже досить знають про Місяць. І немає сенсу витрачати на це ще більше коштів. Справедливо припустити, що набагато дешевше і простіше у всіх сенсах було б спочатку прагнути до колонізації найближчого до Землі космічного об'єкта.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До всього іншого, на Місяці знайшли безліч корисних копалин, які можна було б використовувати на Землі.

Колишні космонавти розповіли правду про причини відмови NASA організовувати пілотовані експедиції на природний супутник землі.

Астронавт, який побував на Місяці під час місії Аполлон 14, доктор Едгар Мітчел зізнався:

"Після нашої подорожі у відкритий космос, я більш ніж упевнений в існуванні інопланетян. Вони спостерігають за нами. Я не знаю, як вони це роблять і скільки їх, але я знаю, що вони є. Ми постійно могли спостерігати їх літаючі пристрої навколо Місяця і нашої планети".

Як вважають деякі прихильники теорій змови, за небажанням NASA летіти на Місяць стоїть певна настороженість через можливу загрози від інопланетян.

Ці думки підкріплюються в словах колишніх астронавтів у тому, що стосується теми польотів на Місяць.

Інший відомий американський астронавт Едвін Юджин Олдрін молодший, також відомий як Базз Олдрін, друга людина на місячній поверхні після Ніла Армстронга неодноразово розповідав у своїх інтерв'ю, що бачив яскравий світ, що рухався, супроводжував їх шатл Аполлон 11 під час заходу на посадку на Місяць. Він не зміг зрозуміло пояснити, що він бачив, але він описував це як НЛО.

Чому можлива присутність на Місяці інопланетних форм життя, що так налякало NASA і геть відбило бажання навіть розглядати можливість серйозної пілотованої експедиції на Місяць, залишається загадкою.

Якщо позаземні цивілізації попередили людство не з'являтися на їх території або можливо уряд все ж таки в таємниці вивчає і контактує з інопланетянами. Ці питання можливо так і залишаться таємницею для широкого загалу.

Нагадаємо, дослідники провели аналіз місячних зразків, доставлених на Землю в ході місії "Аполлон-14". В експериментальних зразках знайдені частинки мінералів, які, на думку вчених, не могли утворитися на Місяці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час затемнення повз "Кривавий Місяць" пролетів метеорит.

Також "Знай.uа" писав, відразу три НЛО помітили в туманності Оріона.