Вчені розшифрували біблійне послання і дізналися дату кінця світу. Дослідник Девід Монтейн, який присвятив практично все життя вивченню стародавніх писань, зіставив розшифровану інформацію з сучасними астрономічними даними. Йому вдалося з'ясувати, що в священній книзі є згадка про катаклізм, безпосередньо пов'язаний з розташуванням небесних тел.

Як повідомляє Монтейн, 21 грудня 2019 року на Землі буде спостерігатися унікальне явище, що зустрічаються раз на тисячоліття. Потужний вплив інших планет на Землю спровокує зсув тектонічних плит. Це може призвести до природних катаклізмів: потужних цунамі, землетрусів і вивержень вулканів.

Також Девід Монтейн пророкує, що на Землю потрапить величезна кількість попелу, який буде перешкоджати потраплянню сонячних променів. У результаті цього людству настане кінець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Точною датою судного дня дослідник називає 28 грудня. Саме в цей день оболонка Землі повністю деформується через тектонічні розломи.

Раніше повідомлялося, що вчені з Каліфорнійського технологічного інституту (США) прийшли до висновку, що високі рівні вуглекислого газу в атмосфері здатні придушити утворення шарувато-купчастих хмар. Про це передає Nature Geoscience.

Такі хмари формують суцільний сірий покрив в нижніх шарах атмосфери і відображають величезну кількість сонячного випромінювання. Якщо вони зникнуть, на землі може початися справжня екологічна катастрофа. Кліматичні зміни призведуть до небезпечних для здоров'я спеки і посухи.

Дослідники змоделювали вплив парникових газів на динаміку подібних хмар у субтропічних регіонах за допомогою методу великих вихорів. Як виявилося, якщо рівень вуглекислого газу перевищить 1200 частин на мільйон, шарувато-купчасті хмари почнуть руйнуватися.

Це приведе до того, що температура на поверхні Землі зросте на вісім градусів. Як повідомляють фахівці, до катастрофи людство може прийти у найближчому столітті.

Нагадаємо, глава Amazon розповів, яким бачить майбутнє людства.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Антарктиді відколюється айсберг розміром з два Нью-Йорка.

Також Знай.uа писав, вчені відкопали павуків, жили 10 млн років тому.