Містичні і незрозумілі речі відбуваються по всьому світу. Тим самим створюючи тисячі запитань, які ставлять людство у глухий кут.

Так у лісі під Києвом, а точніше в Іванівському районі любитель природи Прокіп Прокопенко вирішив влаштувати фотополювання на самотнього вовка з допомогою автоматичної камери стеження.

Однак замість тварини фотопастка помітила щось зовсім незрозуміле і ні на що не схоже. Чоловік прислав фото та відео докази порталу "Україна Аномальна".

Фотопасткою служила камера Santek hc-500. Цей пристрій активується від датчика руху, що виробляє фото-та відеозйомку (30 секунд з моменту активації), відправляє фото через gprs на електронну пошту і на смартфон.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Працюю у приватній компанії, займаюся ремонтом механіки, електроніки, - представляється Прокіп. - Раніше працював моряком в торговому флоті. На вихідні приїжджаю в село провідати літнього батька. Місцеві жителі повідомили мені місце, де є лігво вовчиці, а оскільки цікавлюся фотополюванням, вирішив вистежити її і зняти на відео. Знайшов сліди і встановив на стежці фотопастку..."

Як розповідає Прокіп, коли вночі він уже спав на його телефоні спрацювало оповіщення, прийшов знімок. Через деякий час ще один. Чоловік зміг розгледіти на фото тільки світлі плями. Він припустив, що це всього лише світлові ефекти і ліг назад спати.

"Вранці поїхав знімати камеру і подивився відео на вбудованому екрані. Зрозумів, що це не засвітка, предмети переміщалися якраз над тим місцем, де я поклав приманку (м'ясо, кістки). Не можу зрозуміти, що це. При збільшенні видно, що це щось техногенне. Розмір з моїх уявленнь трохи більше метра, відстань до камери близько 10 метрів".

На відеокадрах дійсно видно літаючий вгору-вниз незрозумілий об'єкт або суб'єкт, який на жаль не у фокусі. Ймовірно, через відстань.

У звичайних міських умовах зйомки такий ефект може створити засвітку від якого-небудь джерела світла. Але не у глухому лісі, далеко від цивілізації! Та й це ЩОСЬ зависало чомусь саме над приманкою.

"До цього я вже два рази бачив НЛО, але це ні на що не схоже! Перебуваю в невіданні, що це було і прошу допомогти розібратися в цьому питанні всіх, хто так чи інакше може бути причетний до розгадки цієї загадки", - просить про допомогу Прокіп, запевняючи, що це не підробка.

Нагадаємо, одного разу чоловік, житель Техасу (США), вирішив прогулятися лісом, який розташовувався по сусідству з будинком. Так звичайна прогулянка перетворилася на епізод з фільмів жаху.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невідома істота тримала в страху ціле село Ла-С'єрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія.

Також "Знай.uа" писав, хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.