Американські вчені виявили черговий доказ життя на Марсі.

Про це повідомляють на ютуб-каналу secureteam10 та публікують відповідне відео.

Кадри були зробленими марсоходом, на яких представлений дивний об'єкт. За словами представника каналу Тайлера Глокнера, цей трикутний "металевий" уламок був штучно створений зниклою цивілізацією.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"На перший погляд, це камінь дивної форми. Але при наближенні видно, що у нього складніша структура.Ідеально круглий отвір прямо посередині. І, схоже, він зігнутий", - розповідає він.

Хлопець докладно розповідає, як часто на Марсі можна знайти подібні уламки. Він стверджує, що ця планета раніше була такою ж, як Земля. Однак її поверхня стала непридатною для життя через радіацію після техногенного вибуху. І зараз ми можемо знаходити залишки зруйнованих механізмів, будівель і споруд.

Ролик викликав жвавий інтерес і зібрав вже понад 400 тисяч переглядів. Коментатори бурхливо обговорювали заяву теоретиків змови. Дехто стверджував, що, на їхню думку, існування інопланетян давно очевидно. Однак не всі повірили у докази існування життя на Марсі, представлені на відео.

"На дворі 2019 й. Скільки ще вам потрібно доказів? Звичайно, ми в космосі не одні", "Це, безумовно, шматок металу, але всього лише космічне сміття", "ну ось, вже і Марс зафекалити встигли", - пишуть у коментарях під відео.

Нагадаємо, американські вчені виявили істоту, яка може жити вічно. Вона мешкає у теплих південних морях.

Як повідомляв раніше Знай.ua, американські вчені з'ясували, що на нашій планеті може настати вічна зима. До таких наслідків може призвести виверження гігантського вулкана, розташованого в Єллоустонському національному парку.

Також Знай.ua писав про те, що Джо Диспенза – перший вчений, який зайнявся дослідженням свідомості на реальність, спираючись на науку.