Вулкан Шивелуч, вивергається на Камчатці, Росія, викинув стовп попелу на висоту 10 км над рівнем моря, сообщает9 березня ГУ МНС по Камчатському краю.

"Шлейф поширився в північно-західному напрямку на відстань 15 кілометрів. На шляху поширення попелу населених пунктів немає. Випадання попелу в населених пунктах не зареєстровано" цитує Інтерфакс представника МНС.

Міжнародні траси руху повітряних суден в районі вулкана Шивелуч не проходять. В районі вулкана зареєстрованих туристичних груп немає. Між тим присвоєно червоний код авіаційної небезпеки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шивелуч — найпівнічніший діючий вулкан Камчатки, розташований в 45 км від селища Ключі Усть-Камчатського району, де проживають близько 5 тис. осіб. Це один з найбільших вулканів Камчатки. Активність Шивелуча посилилася в травні 2009 року. В результаті цього купол вулкана прорізала ущелина глибиною близько 30 м.

Раніше ми писали, що у інтернеті з'явилося досить велика кількість страшних відео, на яких зображено виверження одного з найбільших вулканів у світі. Відомо, що не витерпів вулкан Попокатепетль. Цей монстр знаходиться в Мексиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням мексиканських ЗМІ та численних відео в YouTube.

Міць вулкана показав вибух з кратера з викидом стовпа вогню, попелу, диму і газу. Вулкан знаходиться 50 кілометрах від Мехіко. Місцева влада поки рекомендують жителям не турбуватися. Вулканологи ж уважно відстежують активність вулкана. Попокатепетль — друга за висотою вершина в Мексиці, її висота — 5426 метрів.

Варто нагадати, що багато видань почали писати про Апокаліпсис, який має дуже скоро наступити на Землі. Першим страшну інформацію повідомив Девід Монтейн, якому нібито вдалося розгадати давнє пророцтво з Біблії.

Нагадаємо, пророкування з Біблії про кінець світу розшифрували: жити залишилося 10 місяців.

Як повідомляв Знай.uа, землянам доведеться переселитися на Червону планету: їх дім буде знищений.

Знай.uа писав, потужний землетрус сколихнув країну: люди в паніці намагаються врятуватися.