Фахівці з Європейського космічного агентства продемонстрували фото з орбіти Червоної планети, які зробив сучасний супутник для вивчення складових атмосфери Марса. Так, на знімках чітко проглядаються незвичайні візерунки.

Про це стало відомо завдяки повідомленнями європейських ЗМІ.

Марс

Варто нагадати, що супутник вийшов на орбіту Марса більше 2 років тому. До лютого 2019 року апарат не спускався на низьку орбіту. В агентстві розповіли, що кольори на фото можуть не відповідати дійсності і насправді на Марсі темно-бурі та червонясті відтінки.

Марс

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Апарат сфотографував вершину хребта на Червоній планеті. Співробітники космічного агентства впевнені, що така незвичайна структура утворилася в результаті запорошених вихорів, у складі яких були маленькі торнадо.

Марс

Варто нагадати, що цілодобово стежать за Сонцем кілька супутників, таким чином фахівці можуть збирати дані для досліджень, спостерігати за сонячною активністю і бачити таємничі об'єкти, які пролітають близько або вилітають з Сонця. Так аномалії, які то і діло почали з'являтися біля Сонця, турбують навіть, тих вчених, які не стосуються теми літаючих тарілок. У той час як уфологи і конспірологи у всю б'ють на сполох

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на поверхні Марса зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity. Марсохід міг відшукати і зафіксувати на знімку "мумію", яка дуже нагадує людську фігуру. Дане припущення висувають експерти NASA.

Нагадаємо, Путіна скине жінка, яка народилася в Україні: Росі передрекли швидкий кінець, залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа NASA випробувало двигуни Orion в екстремальних ситуаціях: відео.

Знай.uа писав, мешканці Дніпра побачили таємниче повнолуння: з-під землі виповзли мерзенні істоти.