Вчені з Імперського коледжу в Лондоні розробляють синтетичний спирт, який після вживання не буде викликати негативних наслідків, серед яких похмілля і онкологічні захворювання. Це чудова новина для тих, хто любить погуляти, але не готовий змиритися з головним болем після веселого проведення часу.

Синтетичний спирт, що розробляється вченими, отримав назву Alcarelle. Молекула такої речовини, додана в напій, дозволить відчути легке сп'яніння. При цьому речовина не буде викликати токсикологічний ефект, як звичайний алкоголь. У теорії, це може вберегти від токсикації організму, які можуть викликати головний біль, блювоту, і інші симптоми сильного алкогольного сп'яніння.

Вживання останнього призводить не тільки до похмілля, але і до різних онкологічних захворювань.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зараз дослідники під керівництвом Девіда Натта працюють над тим, щоб надати молекулі синтетичного спирту так званий “піковий ефект”, який не дозволить станом легкого сп'яніння перейти в сильне сп'яніння. Втім, учені вже зробили революційне відкриття, яке позбавить любителів випити від неприємних наслідків.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.