Результати дослідження опублікували в National Bureau of Economic Research.

Вчені з Кембриджу та штату Массачусетс вивчали когнітивний розвиток більш ніж 1,2 млн школярів у Флориді віком 6-15 років.

Дитина-геній

Вчені зуміли з'ясувати, що ті діти, які народилися у вересні, частіше всього навчалися на високі оцінки.

Народжені у вересні також мали більше шансів отримати вищу освіту.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До того ж, зробивши аналіз в'язниць у Флориді, вчені прийшли до висновку, що саме народжені у вересні менше всього схильні бути засудженими за злочини, зробленими в підлітковому віці

Дитина-геній

Наголошується, що такі знаменитості, як Бейонсе, принц Гаррі, Ідріс Ельба, Агата Крісті, Берні Сандерс, Фредді Меркюрі, Білл Мюррей народилися саме у вересні.

Варто нагадати, що Для того, щоб подолати безпліддя вчені Греції та Іспанії використовували генетичний матеріал трьох осіб. В результаті чого, жінка народила здорового малюка.

Хлопчик народився у вівторок, 9 квітня, з вагою 2,9 кілограма. Породілля та її новонароджена почувають себе добре. Експериментальний метод штучного запліднення використовує яйцеклітину від матері, сперму від батька та іншу яйцеклітину від жінки-донора.

Цей експеримент може подолати безпліддя по всьому світу. Його розробили для допомоги сім'ям, які страждають від мітохондріальних генетичних захворювань, які передаються від матері до дитини.

Проте деякі експерти у Великобританії говорять, що процедура викликає етичні питання і її не повинні були застосовувати. Деякі лікарі також вважають, що ця технологія може також збільшити шанси при штучному заплідненні.

вся справа в мітохондріях — це маленькі ділянки майже кожної клітини тіла, які перетворюють їжу в корисну енергію.

Нагадаємо, Школярам готують "їстівну" реформу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Американські вчені розгромили Бади, і ось чому

Також "Знай.ua" писав про те, що Вчителька звинуватила 13-річного школяра у зґвалтуванні, але в суді дізналися гірку правду