Про цю зловісну подію розповів дослідник інопланетних цивілізацій Лон Стріклер. Відомо також, що історія була спочатку опублікована в книзі уфолога Альберта Росалеса, який спілкувався з сотнями людей, які вважали себе викраденими.

Це сталося з чоловіком, який побажав залишитися анонімом, тому надалі ми його будемо називати Mister M. У січні 2008 року в Гранада Хілс, передмістя Лос-Анджелеса, Каліфорнія, його було викрадено прибульцями.

В ту злощасну ніч потерпілий прокинувся у своєму ліжку, відчуваючи себе дуже болісно, він був зневоднений, а все його тіло нило і боліло. Він також відчував сильний душевний дискомфорт, але не розумів, від чого.

Однак, пізніше до нього почали повертатися спогади, які приводили його в шок, він думав, що божеволіє.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Mister M згадав, що раптом виявив себе в прозорому скляному циліндрі, повністю наповненому незрозумілою теплою рідиною. Вона була щільніше води, при цьому він міг без побоювання дихати і відкривати очі.

Рідина мала зеленуватий колір, а контейнер ще й м'яко підсвічувався. І лежачи в цій посудині, чоловік пам'ятав, як його забирали з його спальні.

Звісно, його охопила паніка і було дуже страшно, але він не міг ворушитися, лише відкривати і закривати очі. Він вирішив заспокоїтися і спробувати зосередитися і після цього тіло потроху стало його слухатися.

Якось чоловікові вдалося видертися з контейнера, і тільки тоді він зрозумів, що у "воді" дуже важко дихалося.

Mister M був голий, а все його тіло вкрите рідким слизовим гелем. В кімнаті було темно, дуже тепло і неприємно пахло. Далі ще гірше, озирнувшись, він побачив ще десятки таких контейнерів.

Очевидець кинувся бігти з кімнати по коридору до сяючого "вікна світла" в кінці нього. Коли він добіг, він побачив, що насправді він знаходиться в місці, схожому на величезний і темний "парник". А коли він біг коридором, він пробігав повз інші кімнати з такими ж зеленими "акваріумами" і якісь з них були порожні, а в якихось хтось лежав.

Природно втеча не увінчався успіхом, дорогу йому перегородили два гуманоїда невисокого зросту. Вони доторкнулися до чоловіка і той миттєво втратив свідомість. Очевидно, після дослідів чоловіка повернули назад.

Нагадаємо, прибульці викрадають людей в особливих контейнерах. На кадрах видно, як якийсь НЛО, що нагадує металевий ящик, повільно опускається з небес.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Канаді знову помітили прибульців.

Також "Знай.uа" писав, чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених. Йому вдалося показати фотографію жителя чужої планети.