NASA терміново звернулися до жителів Землі. Вони попередили всіх про те, що через виверження гігантського вулкана може початися вічна зима.

Про це повідомляє ВВС.

Небезпечний вулкан знаходиться в Йеллоустонському національному парку в США.

За словами дослідників, під парком знаходиться гігантське магматичне водосховище, завдяки якому у ньому є вируючі гейзери і гарячі басейни. Вчені відзначають, що саме цей резервуар здатний знищити людство.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо виверження вулкана трапиться під Йеллоустонським національним парком, то по всьому світу почнеться голод і вулканічна зима.

Щоб вулкан остудився, необхідна велику кількість води, яку доведеться подавати в вулкан, але реалізація такого проекту практично неможлива.

У NASA розповіли про альтернативне рішення - там запропонували пробурити на глибині 10 кілометрів супервулкан і відкачувати воду під високим тиском.

Нагадаємо, що ця серія знімків була зроблена ще в 2004 році першим марсоходом NASA під назвою "Spirit". Спочатку тривалість космічного відрядження цього апарату повинна була скласти 90 марсіанських днів. Але прекрасне технічне "здоров'я" апарату дозволило NASA багаторазово продовжувати його місію.

Зокрема, Spirit вдалося підтвердити гіпотезу про те, що в геологічному минулому умови на Марсі куди більшою мірою підходили для виникнення життя: вода там була присутня у величезних обсягах.

Так апарат зробив знімок, який дуже зацікавив вчених і уфологів. Місце зйомки - в кратері Гусєва, неподалік від каменя "Адірондак", який був першим марсіанським каменем, вивченим марсоходом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Марсі виявили таємничу гробницю. Експерт упевнений, що в двох метровій гробниці з кришкою покоїться тіло короля прибульців.

Також "Знай.uа" писав, що таємнича знахідка на Червоній планеті перевернула історію. Стародавній Єгипет був останнім місцем перебування марсіан на нашій планеті.