Популярна українська співачка Гайтана поділилася в мережі комплексом вправ, що допомагає їй залишатися у відмінній формі.

Відео з комплексом вправ співачка розмістила в своєму Instagram.
Вона додала:

Поки дочка спить, я додам свої "улюблені "фізичні вправи, для тих, хто як я любить тримати себе під контролем

Фанати Гайтани відразу ж висловили свою думку: "Клас ось це ти даєш, я в захваті", "розумниця", "Прес вже видно, красуня", "Фігурка супер".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто згадати, що минулого літа Гайтана вперше стала мамою, народивши своєму чоловікові - саунд-продюсеру Алексу Смарту дочку Сапфір-Ніколь.

До слова, скандальна співачка Ріта Ора не соромиться демонструвати своє тіло. Нещодавно під час виступу артистка залишилась у коротких шортах та топі, позбувшись пишної спідниці.

Струнке тіло артистка засвітила на Лондонському стадіоні "Вемблі", повідомляє The Daily Mail. До схвильованих глядачів Ріта Ора вийшла в чорному топі та об'ємній яскравій спідниці, а свій ценічний образ рудоволоса красуня доповнила спортивним взуттям.

Під час виступу зірка виконала нову пісню з назвою "Girls", яка має лесбійський підтекст. У популярному треку Ріта Ора співає, що "інколи просто хоче цілувати дівчат". Ймовірно, сценічне кольорове вбрання символізувало її приналежність до ЛГБТ-спільноти. Все тому, що артистка, яка має стосунки з Ендю Уоттом, ніколи не приховувала своєї бісексуальності.

Співачка отримала шквал критики від ЛГБТ-спільноти щодо їх дискредитації, і тому звернулась до людей, щоб пояснити слова провокативної пісні.

Мені шкода, що слова моєї пісні завдають шкоди комусь. "Girls" була написана для того, щоб представити громадськості мою правду. Трек відтворює реальний і чесний досвід у моєму житті, – пояснила Ріта Ора.

Звісно ж, виступ гарячої виконавиці не міг обійтися без пікантного оголення. Під час виконання пісні учасники танцювального колективу зняли її пишну спідницю, відтак артиcтка залишилась у чорному топі та коротких помаранчевих шортах. Запальні танці та спокусливий образ Ріти Ора надовго запам'ятаються британським прихильникам зірки.

Нагадаємо, відома своїми різкими висловами про сусіда-окупанта українська співачка Анастасія Приходько зробила гучну заяву під час участі в ефірі телепрограми "Грані війни".

Як повідомляв Znaj.ua, гаряча співачка вирішила наочно показати, як збирається на побачення з коханою людиною.

Також Znaj.ua писав про те, що українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину, на весь світ зізналася у любові до відомого російського виконавця Діми Білана.