Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість закінчила відпочивати і вирушила в концертний тур. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, показавши величезний букет троянд, а ще натякнула, що відправляється виступати в Лос-Анджелес.

"SVO ➡️ LAX", - лаконічно підписала кадр Седокова, маючи на увазі назви аеропортів Шереметьєво і Лос-Анджелес. Фоловерам припав до душі знімок: "Красуня 💪🌸🌸🌸", "🐧,сама яскрава зірка .", "Така красива і щаслива. Доброго дня.😘", "Чарівний букет.🌼💕", "Тобі так йдуть квіти😻 нехай тобі їх частіше дарують❤", "Аннуся,ви супер!Тільки вперед!Ви мотивація для інших!Щастя вам!🌹🌹🌹🌈", "Мені дуже подобаєтесь) Проста, без пафосу, і в той же час шикарна. Вдалого дня Вам. І нехай кохання завжди буде поруч з Вами🙂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести. Також знаменитість вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео. А ще Седокова пояснила, що від чоловіків завжди виникає дуже багато проблем.