Ні для кого не секрет, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Цього разу артистка шокувала шанувальників відвертими фотографіями з маленьким сином і цим перейшла всі межі, впевнена більшість її підписників.

Так, зірка в своєму Instagram-акаунті похвалилася засмаглими сідницями в бікіні на еротичних знімках із сином.
Як відомо, Седокова зараз відпочиває в Лос-Анжелесі (США), засмагаючи разом із дітьми на каліфорнійських пляжах.

"4 ранку в LA і сон пішов. Їсти хочеться дуже, пристойний ресторан відкриється через години три і я зараз так само голодна, як мій син, який весь час намагається мене з'їсти. Яке фото краще? 1-2-3? Моє 3 улюблене. #мамаэтобулочка, #мамапироженка або #мамаарбузик? Голосуємо!" - написала Седокова в соцмережі.

Варто відзначити, що деякі фоловери залишилися в подиві, тому що далеко не одразу розгледіли трусики на співачці і, спершу вирішили, що вона продемонструвала свої оголені сідниці, при цьому обіймаючи сина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі соціальної мережі вкрай неоднозначно відреагували на відверті знімки з малолітньою дитиною. Так, багатьох людей шокував той факт, що багатодітна мати викладає в Instagram фотографії еротичного характеру.

"Ще б письку виставила, а що дуже сексуально буде", "А де трусики!"- подумала я, побачивши першу фотографію. Все на місці. Просто ракурс", "Розсунути б і вставити!!!", "Я спершу подумала що Ви гола, потім придивилася - фух, видніється купальник", "Це вже просто жесть! Сраку напоказ виставляти", - прокоментували знімки фоловери.

Нагадаємо, що Анна Седокова показала серію знімків, на яких водить квадроцикл на піщаному березі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Седокова зробила селфи в дзеркалі ліфта, показавши величезний букет троянд. При цьому співачка натякнула, що відправляється виступати в Лос-Анджелес.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Седокова відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.