Доки Лариса Гузєєва намагалася видати всіх заміж, її син Георгій і його кохана Анна зіграли весілля.

Повідомляється, що на минулих вихідних син Лариси Гузєєвої 27-річний Георгій одружився на своїй коханій, дівчині Ганні. Першими знімками з одруження сина актриса поділилася в своєму блозі.

Судячи з фото, торжество відбулося в Грузії.
Цікаво, що вибір місця для весілля досить символічний, адже батько Георгія - грузин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На торжестві були присутні найближчі люди пари, їхні друзі та родичі. Великий торт, розкішна сукню, гості та веселі танці - торжество вдалося на славу!

Варто додати, що судячи з публікацій в мережі, Лариса добре прийняла обраницю сина, і ставиться до неї, як до своєї дочки: "Моя Ганнуся! Наречена! Принцеса! Найкрасивіша і найніжніша" - зворушливо підписала знаменитість фото зі своєю невісткою.

До слова, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виступала в Монако, звідки виставила масу фото та відео з концерту. Фанатів ж розсмішило дивне плаття артистки.

"далі буде...куди далі?🤦🏽‍♀️🙋‍♀️🇲🇨 🇫🇷 🇩🇪",- вирішила поцікавитися у шанувальників Лобода. Фолловери ж взялися коментувати вбрання: "Так напишіть їй хто ніть вже інший хіт! замучилаааа", "Сукня, як у Софії Ротару))))", "До дитини краще йди", "Лель, плаття відстій!", "Сукня - верх несмаку", "Яка жахлива сукня", "Чот після пологів у неї якісь безглузді вбрання стали. Раніше була сексі а зараз чот не зрозуміло", "Все на висоті, крім сукні...", "Дурдом".

Нагадаємо, відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Знаменитість наполегливо тренується, тому часто показує розкішні форми, особливо масивну п'яту точку. Також у дівчини є власний бренд купальників та спортивної форми, яку вона рекламує виключно на собі.

Як повідомляв Znaj.ua, популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на культовий фестиваль Burning Man і встигла поміняти безліч образів. Так, артистка поскаржилася на свого чоловіка, заявивши, що він зовсім не вміє фотографувати.

Також Znaj.ua писав про те, що модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними знімками на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість красувалася на червоній доріжці 75-го Венеціанського кінофестивалю разом з культовим дизайнером Донателлою Версаче. Модельєр підібрала золоте плаття спеціально для Ірини, проте фанати одразу ж розкритикували образ.