Вся Україна, затамувавши подих, очікувала на фінал шоу "Танці з зірками". Нарешті публіка визначилася із ймовірним переможцем проекту.


Танці з зірками: глядачі назвали улюбленців


На думку українців, пара, яка найбільше виділяється з-поміж інші і має всі шанси отримати почесний титул, безперечно – Павло Вишняков та Юлія Сахневич.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Саме вони здивували в другому ефірі запальним виконанням сальси. Відео виступу опубліковано на YouTube. Вишняков і Сахневич підкорили не тільки телеглядачів, але й суддів проекту, які високо оцінили їх постановку. Пара набрала 25 балів і стала лідером за оцінками журі, повідомляє Politeka.


Крім того, на сторінках танцювального проекту в соціальних мережах глядачі відзначили, що якщо люди будуть оцінювати пар не тільки спираючись на популярність, а відштовхуючись від техніки виконання танців, то перемоги гідний тільки Вишняков.


26 серпня, на популярному телеканалі "1 + 1" стартував 2-й сезон проекту "Танці з зірками". Рейтинг шоу склав 18,5 / 22,00. український ресторатор Микола Тищенко в особистих Instagram-сторіз прокоментував обурення глядачів шоу, які перш за все розглянули в його номері надто багато зверхності і вульгарності.


Зухвала поведінка в ефірі проекту "Танці з зірками", що спровокувала хвилю критики зі сторони глядачів по завершенні першого випуску нового сезону, було "образом" і "завданням".

“Друзі, читаю ваші коменти і просто дивуюся! Невже ви думаєте, що я буду всім кричати, що я альфа-самець? Я вживаюся в образ, це був танець і завдання”, – пояснив відомий ресторатор Микола Тищенко.


Дивіться: Павло Вишняков та Юлія Сахневич, Танці з зірками


Нагадаємо, Влад Яма вперше показав сина.
Як повідомляв Знай.ua, Каменських здивувала фанатів провокаційним знімком.
Також Знай.ua писав, Емма Стоун зробила шокуюче зізнання.