Судячи з реакцій в ЗМІ, Єва Мендес не дарма ревнує Райана Гослінга до Емми Стоун.

Багато хто чув про те, що Емма Стоун і Райан Гослінг знаходяться в чудових стосунках.

Їхні стосунки настільки сильні, що в ЗМІ регулярно з'являються новини про те, що подружжя Райана Гослінга і Єви Мендес знаходиться на межі розлучення через те, що актриса ревнує чоловіка до партнерки по фільму-мюзиклу "Ла-Ла Ленд".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Ці чутки загострилися через нещодавнє зізнання Емми Стоун, яка публічно розповіла про свої почуття до Райана.

Під час прес-конференції на кінофестивалі в Теллуріді актриса назвала Гослінга особливим і зізналася, що не уявляє своє життя без Райана.

Вона додала: "Він особливий. Це так мене зворушує. Він дуже талановита і чудова людина, з яким працювати - одне задоволення. Він дуже доброзичливий і завжди зацікавлений в процесі. Він мене багато чому навчив, наприклад, як бути щедрою".

До слова, все літо Джастін Тімберлейк подорожує по Європі в рамках промо нового альбому Man of the Woods. І у всіх великих європейських столицях його супроводжує дружина Джесіка Біл.

У понеділок, 3 вересня, актриса поділилася у своєму профілі в Instagram спільним фото з Джастіном на тлі Ейфелевої вежі.

Зірки почали зустрічатися в 2007 році, у 2011-му розлучилися, але незабаром помирилися і вже 19 жовтня 2012 року одружилися в Італії. Три роки тому вони вперше стали батьками – у подружжя народився син Сайлас.

Раніше повідомлялося, що відомий американський співак Джастін Тімберлейк випустив нову пісню під назвою Soulmate. Пісня, судячи з усього, обіцяє стати головним хітом цього літа. Для обкладинки синглу співак вибрав фото з пляжу, зроблене на плівку.

Це перший сингл, випущений співаком після виходу свого п'ятого студійного альбому під назвою Man of the Woods, який побачив світ ще 2 лютого.

В коментарях на YouTube шанувальники назвали Джастіна "принцом поп-музики", а сам сингл вже охрестили "найгарячішим літнім хітом". Одна з фанаток також написала, що Тімберлейк не може "просто так взяти і викласти приголомшливу пісню і чекати, що вона не кине всі свої справи, щоб послухати її".

Продюсером пісні виступив Nineteen85, який доклав руку до хітам Дрейка: Hotline Bling, One Dance і Hold On, We’re Going Home. Також, над треком взяли участь Джеймс Фаунтлерой (співпрацював з Тімберлейком на альбомі The 20/20 Experience), Брендон і Брайан Кейсі з групи Jagged Edge.

Нагадаємо, після виходу другого випуску проекту "Танці з зірками" на українському телеканалі "1+1" глядачі визначили найкращу пару. Так, на думку шанувальників шоу, є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Як повідомляв Znaj.ua, доки Лариса Гузєєва намагалася видати всіх заміж, її син Георгій і його кохана Анна зіграли весілля.

Також Znaj.ua писав про те, що ні для кого не секрет, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Цього разу артистка шокувала шанувальників відвертими фотографіями з маленьким сином і цим перейшла всі межі, впевнена більшість її підписників.