Як відомо, Йосип Кобзон помер 30 жовтня на 81 році життя після тривалої боротьби з раком. Багато хто в оточенні російського артиста впевнені, що його важка хвороба - це прокляття першої дружини Кобзона, співачки Вероніки Круглової.

Нагадаємо, що Кобзон прожив з Кругловою трохи менше трьох років. Дружина співака завагітніла через рік після весілля. Музикант змусив жінку зробити аборт, який ледь не став причиною страшної трагедії – Круглова ледь не померла через сильну кровотечу, пишуть росЗМІ.

"Бог покарає тебе за це. Він все бачить", - за чутками, саме ці слова вимовила Круглова, коли була присмерти.

Крім того, коли у Кобзона лікарі діагностували рак передміхурової залози, на боротьбу з яким він витратив більше десяти років життя, близькі згадали слова його першої дружини. А зараз, після смерті співака, багато хто і зовсім впевнені – ці слова виявилися пророчими.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вероніка Круглова

Сьогодні Кругловій 78 років і вона живе в щасливому шлюбі з четвертим чоловіком у Сполучених Штатах. Зазначимо, що про шлюб з Кобзоном вона згадувати не любить, як і про ті нещасливі дні.

"На жаль, нічого хорошого, пов'язаного з цією людиною, згадати не можу. Разом ми були близько трьох років. Історія спільного життя складалася з цілком банальних етапів: зійшлися, розписалися, розлучилися, потім знову зійшлися. Загалом, суцільні довгі проводи — зайві сльози. Всі ці неприємні перипетії пов'язані з особистою драмою: шлюб з Кобзоном дуже зламав мене, просто придушив морально" Вероніка Круглова

Весілля Круглової і Кобзона

Нагадаємо, що у російського естрадного співака Йосипа Кобзона був таємний записник, в який він записував усі свої справи і плани.

Як повідомляв портал Знай.uа, знаменита російська співачка Алла Пугачова приїхала на церемонію прощання з Йосипом Кобзоном з букетом гвоздик.

Також портал Знай.uа писав, що на похоронах Йосипа Кобзона стало погано російському співаку Борису Моїсеєву. Артист приїхав у зал Чайковського, поруч із ним були помічники: пересуватися самостійно було вкрай важко.