Співачка Світлана Лобода, яка вже практично поселилася у Росії, нещодавно вирішила показати свою сестру Ксенію. Фото красуні викликали небувалий ажіотаж у мережі, фанати натякають: треба берегтися, у родині "завелася" потужна конкурентка.


Дві Лободи – відчуй різницю


Спільний знімок співачка виклала в свій Instagram. Лобода-старша явно не очікувала такої реакції. Сестру зірки просто таки засипали компліментами. У коментарях відзначають, що вона красивіша самої Світлани, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Відомо, що Ксенія закінчила Університет імені Тараса Шевченка і живе в Києві. Дівчині 27 років і вона на 8 років молодша за свою знамениту сестру.

Рідкісні спільні кадри родини Лободи зацікавили прихильників. Посипалися з усіх сторін порівняння, хтось говорив, що вони практично як дві краплі води схожі, інші навпаки називають сестру співачки значно привабливішою, ніж вона сама:

"Красуні", "Суперські", "Така схожість, дуже красиві", "Дуже красива сестра !!", "А ви схожі", "Той момент коли сестра на 100% краще", "Як дві близнючки!", "Краса це у вас сімейне!", "Сестра красивіша", "Сестра красивіша набагато", "Яка у вас гарна сестра , ви з нею дуже схожі, красуні", "Сестричка натуральна красуня", – пишуть у коментарях до фото.


Дивіться: Світлана Лобода, "SuperSTAR"


Нагадаємо, Лобода оголилася просто на концерті Білана.
Як повідомляв Знай.ua, Лобода стала на скейтборд.
Також Знай.ua писав, Лобода одразу після пологів помчала до Кіркорова.