Менеджери відомого російського співака і танцюриста Бориса Мойсеєва відкрито оголошують "таксу" за інтерв'ю начальства. Наївні журналісти хотіли домовитися про зустріч і буквально відразу почули: 300 тисяч.

Як повідомляє видання "Шторм", працівники якого і стали героями історії, по всій видимості сам Мойсеєв і не здогадується, як дорого коштує бесіда з ним. Коли йому подзвонили, артист дружелюбно погодився та запросив представників ЗМІ до себе додому. Цей дзвінок був удень, а вже ввечері слухавку ніхто не взяв. Зателефонувавши менеджеру, журналісти почули: "Послухайте, чому з приводу інтерв'ю ви телефонуєте спочатку йому (Мойсеєву), а не мені? Це — перше. Друге: про що ви з ним домовилися? Ви запропонували Борису Михайловичу гонорар? Ні? А хто за безоплатно буде це робити, скажіть мені?!".

Обдзвонивши менеджерів інших популярних артистів, наприклад, Філіпа Кіркорова, журналісти почули чіткі суми, але те, що Мойсеєв, який ніколи не відрізнявся жадібністю, виставлятиме таксу, герої історії дуже засумнівалися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поет і лібретист Олександр Вулих, написав десятки пісень для зірок російської естради, знає співаків і співачок, мабуть, краще, ніж вони. І ось що цікаво: він геть відмовляється вірити в те, що за їх інтерв'ю хоч хтось готовий платити! Та й які вони зірки, питає він: до Елтонів Джонів їм далеченько.

"Ті, хто гадає, що за їх одкровення хтось дасть грошей, або хворі люди, або старі кумири позавчорашніх днів, яким дійсно нема за що жити, пенсії не вистачає. Тільки це не про Бориса Мойсеєва! Навпаки. Він рвався на ці інтерв'ю, йому завжди хотілося, щоб про нього говорили як можна більше. До того ж — при всьому моєму співчутті — кому він цікавий в його сьогоднішній ситуації?"

Олександр вважає, що справа зовсім не в артисті, а в його команді, яка замість того, аби чесно сказати нам "Хлопці, Борис Михайлович хворий, йому не вистачає грошей на ліки, допоможіть хоч якою-небудь доброю публікацією", вимагає грошей за статті, які на 70-80% складатимуться з "липи".

"Я просто впевнений, що самому Мойсеєву від них дістануться лише які-небудь жалюгідні п'ятнадцять тисяч, — переконаний Вулих. — А цим шакалам, а лише б урвати. Вони й самі не розуміють, яку кидають тінь на свого артиста".

Нагадаємо, Борису Моїсеєву різко стало зле під час церемонії прощання з одіозним Йосипом Кобзоном.

Як повідомляв "Знай.uа", стало відомо про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що в той же день американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя.