У вже далекому 2004 році на телеекрани вийшов ситком "Моя прекрасна няня". Глядачі стежили за життям сім'ї Шаталіних і няні Віки протягом майже п'яти років. Але час і йде і юні колись артисти виросли і стали зовсім іншими людьми. І доля кожного склалося по-різному.

Ось приміром наймолодша "дочка Максима Шаталіна – Ксюша", яку зіграла в серіалі актриса Ірина Андрєєва, стала довгоногою красунею. І, повірте, в її Instagram є на що подивитися.

Ірина Андрєєва

Ірі Андрєєвій, яка зіграла в серіалі молодшу доньку Ксеню, зараз 24 роки. Після завершення серіалу "Моя прекрасна няня" вона вирішила, що не буде продовжувати акторську кар'єру. Ірина успішно закінчила факультет міжнародної політики Королівського коледжу в Лондоні і зараз проживає у Швейцарії. Дівчина сильно змінилася зовні: на свіжих фото в Instagram в ефектній довгоногій білявці складно впізнати колишню "Ксюшу Шаталіну".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз Іра Андрєєва багато подорожує і любить розважатися на вечірках з друзями. Крім того, в її акаунті є цікаве фото. На якому Ірина зображена з цигаркою в руці. А на деяких знімках видно, що на передпліччі дівчини красується чимале татуювання.

Раніше повідомлялося, що Пуговка з Татусевих дочок вивалила зовсім недитячі груди. Відома російська актриса Катерина Старшова, яка прославилася ще в дитинстві роллю Пуговки в серіалі "Татусеві дочки", показала, якою стала через 10 років. Зараз 16-річна дівчина активно постить нові фото в Instagram і збирає тонни компліментів від армії шанувальників.

Старт акторської кар'єри, яка почалася в дуже ранньому віці, передбачав їй шалене майбутнє, проте на розчарування фанатів, Старшова вирішила відмовитися від зйомок у кіно і пов'язати своє життя далеко не з акторством. Катя мріє стати лікарем. Для цього дівчина екстерном закінчила школу.

Нагадаємо, принади російської Кім Кардашьян вивалилися з купальника.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова шокувала фанатів міною без косметики.

Також "Знай.uа" писав, що бурхливе минуле відомого рокера вилізло прямо на сцені.