Співак Борис Моїсеєв прийшов провести в останню путь Йосипа Кобзона. На сторінці фанклубу Бориса Моїсеєва в Instagram, якою займаються його віддані шанувальники, були викладені фотографії з місця проведення панахиди. Багатьох шокував зовнішній вигляд знаменитості.

«Борис Михайлович прощається з Йосипом Кобзоном. Громадянська панахида проходить в Концертному залі імені Чайковського», - підписане фото.

Шанувальники Моїсеєва не тільки приносили свої співчуття рідним і близьким Кобзона, але і бажали здоров'я самому співакові, так як були стурбовані несподівано хворобливим видом кумира, а також виразом його обличчя.

По фотографії видно, з яким відчуженим поглядом дивиться вдалину Моїсеєв, його обличчя здається набряклим, губи щільно стиснуті. На фото складно дізнатися відомого виконавця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Деякі коментатори не сумніваються, що Мойсея вже не поправитися. «Нормальний мужик, але видно, що хворіє дуже», «Він – наступний за Кобзоном», «На підході», - пишуть вони.

Інші передплатники просять не писати образливі висловлювання, а підтримати співака, так як раніше він переніс інсульт і причина¸ мабуть, в цьому. Серйозне захворювання наздогнало Моїсеєва в 2010 році. Після хвороби був тривалий період реабілітації. Зараз співак може сам ходити, його мова повністю відновлена.

«Борис Михайлович, здоров'я вам!», «Повертайтеся на сцену, ми вас чекаємо», «Здоров'я і творчого довголіття вам!», - коментують небайдужі фанати.

Як повідомляв раніше «Знай.ua», Борис Моїсеєв прийшов на похорон в супроводі своїх старих друзів, одним з яких був продюсер Андрій Разін. Співакові складно ходити без підтримки довгий час. Як зазначають його друзі, Моїсеєв останнім часом сильно постарів і здав.

"Знай.uа" повідомляє, що 4 вересня цього року помер відомий український співак і лауреат Національної премії України Роман Майборода.

Раніше "Знай.uа" повідомлялося, що через заздалегідь складений заповіт Аллу Пугачову може чекати смерть на самоті.