Молодий чоловік повідомив пікантні деталі шоу Бузової. На даний момент учасники знаходяться в Венеції в очікуванні, хто ж наступний отримає шанс піти на побачення зі знаменитістю. А Зеленський такий шанс вже отримав і навіть здивував Ольгу: він зробив презентацію, що розповідає про її дитинство. Сюрприз складався з дитячих фото Бузової і подробиць її життя до того, як вона стала знаменитою. Такий жест настільки зворушив Ольгу, що вона розплакалася.

Як повідомив сам Сергій, до участі в реаліті-шоу його ніколи не цікавила життя зірки і він не був її фанатом. Хлопець знав тільки, що вона – ведуча «Дому-2». Але дізнавшись її краще при особистому спілкуванні, він сказав наступне:

«Вона – абсолютно чесна людина. Причому як з оточуючими, так і з собою. Вона чудово розуміє, на що здатна і чого варта в цьому житті. Бог не особливо обдарував її талантами, вона практично всі свої навички відточує з нуля. І за її чесність і працьовитість вона мені сподобалася. У таку дівчину легко закохатися», - з захопленням розповідає Сергій.

До того ж, молодий чоловік уточнив, що нічого награного і постановочного в «Заміж за Бузову» немає. Він повідомив, що більша частина людей відмовилася б від участі у проекті, де вони свідомо грають прописану роль і нічого за підсумком не очікують.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергій Притула готовий змінити звичне амплуа коміка і незабаром стартує його абсолютно серйозне шоу, де він буде в ролі ведучого. Передача буде розповідати про плани країни на майбутнє, як їх реалізувати і яких результатів варто очікувати.

Раніше «Знай.ua» розповідав про пікантні подробиці життя чоловіка Ані Лорак, в якому є місце для інших жінок і заборонених препаратів.

«Знай.ua» повідомляв про переможця проекту «Танці з зірками» на думку українців. Акцент при виборі жителі України робили не стільки на популярність пари танцюристів, скільки на чистоту виконання техніки танців.