В останні кілька тижнів всі тільки й говорять про те скандальне відео, що доказує факт зради чоловіка Ані Лорак. І хоча потенційна розлучниця спростувала роман з Муратом, ця новина про адюльтера не сходить зі сторінок видань. У новому виступі Ані Лорак натякнула на те, що зараз з нею відбувається.

Для тих, хто не в курсі, нагадаємо, що нещодавно в Мережу потрапило відео з одного з караоке-клубів у Києві, де Мурат Налчаджиоглу проводив час з Яною Бєляєвою. Сама Ані Лорак досі не коментувала ситуацію, але про відносини говорив батько Ані, стверджуючи, що все добре.

Тепер же Кароліна сама натякнула, що з нею відбувається.

У пісні йде мова про зраду і обман.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я не знала правди, сліпо вірила. Помилилася, стала сірою, як попіл".

Також ми раніше писали про те, що жінка, з якою відомій українській співачці Ані Лорак зрадив чоловік Мурат, досить активно стверджує, що ніякого роману з чоловіком у неї не було.

Так, киянка Яна Бєляєва в ефірі передачі "Світське життя" розповіла, що знайома з чоловіком Лорак, але наполягала на тому, що її з кимось переплутали. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

"Це взагалі не я на відео. Мені приписали роман з Муратом, чоловіком Ані Лорак. У мене не було з ним роману. Я знайома з Муратом, нас познайомив спільний друг, коли ми були в одній компанії", - сказала вона.

Також ми писали про те, що Ані Лорак, яка переживає непростий період через зради чоловіка, знайшла розраду в обіймах свого друга і колеги - російського виконавця Сергія Лазарєва.

Нагадаємо, Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарєва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Лорак віддала доньку в елітну школу Москви. Ціна року навчання в ній зведе з розуму будь-кого.