Багато глядачів популярного тревел-шоу вже знайомі з новою ведучою "Орла і решки" Аліною Астровською, яка нещодавно зізналася в тому, що схудла на 18 кг і розлучилася з другим чоловіком.

Про це вона розповіла під час онлайн-конференції, опублікованій на YouTube-каналі проекту.

аліна астровська

Крім того, Аліна зазначила, що її серце зараз вільне, а весь свій час вона присвячує роботі (на відео з 35:33).

Зірка додала:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Поки що я подорожую. Зараз я можу приділяти максимально багато часу тільки проекту" Орел і Решка ", оператору, режисеру і всім іншим чоловікам нашого колективу. Заміж я поки не збираюся, але ця позиція відкрита в моєму серці

аліна астровська

Відзначимо, першим чоловіком Аліни був футболіст Євген Бредун. Співачка і спортсмен познайомилися, коли їй було лише 16 років, а одружилися закохані, коли дівчині виповнилося 18 років.

аліна астровська з першим чоловіком

А ось вдруге Астровська вийшла заміж в 2016 році. Її обранцем став підприємець на ім'я Ігор. Весілля у них не було - закохані скромно розписалися і повінчалися, а замість великого торжества вирішили купити квартиру в Іспанії.

аліна астровська з другим чоловіком

Наостанок, згадаємо деякі деталі про саму ведучу.
Аліна Астровська - учасниця третьої "Фабрики зірок", авторка і виконавиця пісень, в минулому одна з солісток групи Real O.

Нещодавно вона стала співведучою Колі Серги в другому морському сезоні "Орла і решки".

Нагадаємо, відомі люди нерідко потрапляють в історії, коли репутацію їм підмочують їх вбрання. Один ніяковий рух і одяг зрадницьки відлітає в глядацький зал. Саме це і сталося з Нікі Мінаж. В ході концерту співачки на фестивалі Made In America Philadelphia її костюм злетів з бюста і продемонстрував фанатам принади співачки.

Як повідомляв Znaj.ua, російська актриса театру і кіно Дарья Мельникова, яка прославилася завдяки ролі Жені Васнецової у серіалі "Татусеві дочки", потрапила в аварію.

Також Znaj.ua писав про те, що казкова любов Вікторії Боні підійшла до кінця. Зірка "Дому-2" щосили розхвалювала під час інтерв'ю свого нового коханого – 41-річного француза-мільярдера, власника інвестиційного фонду Andurand Capital П'єра Андюрана. Як стало відомо, пара розлучилася через кілька місяців стосунків. Відтепер на сторінці 38-річної моделі замість загальних фото з коханим можна бачити тільки сумні пости про кохання...