Напередодні представник прес-служби Юлії Самойлової назвав причину еміграції з Росії.

"Це питання здоров'я", - заявили в прес-службі.

При цьому, представник російської виконавиці, яка брала участь від Росії на Євробачення-2018 підкреслив, що країну, куди можливо відправиться Юлія, вона сама і назве. У хештегах до публікації в Instagram співачка написала лише "Європа".

Самойлова

У прес-службі Самойлової додали, що не можуть розповісти про події більше, так як їм не вдається додзвонитись до виконавиці. Пізніше співачка пішла назад і сказала, що насправді не збирається виїжджати з країни і просто цитувала у відео іншу жінку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Самойлова заявила, що процитувала одну відважну матір, чия дитина прикута до інвалідного крісла і таким чином співачка всього лише вирішила привернути увагу до проблеми.

"В нашій країні неможливо отримати нормальні ліки — їх просто немає", - зазначає Самойлова.

Самойлова емігрує

При цьому виконавиця закликає не шукати політики в її словах і просто допомогти.

Думки користувачів щодо її вчинку розділилися. Багато з них підтримали артистку, тоді як деякі назвали заяву про еміграцію піаром і порадили їй самій швидше покинути Росію.

Нагадаємо, "зробили пропозицію": у Самойлової виправдали втеча з Росії.

Як повідомляв "Знай. ua", "ні співати, ні підлогу підмести, совість втратила", - Самойлова біжить з Росії, колишні фанати влаштували "проводи". Учасниця "Євробачення 2018" зробила гучну заяву.

"Знай. ua" писав, що Самойлова пояснила "втеча" з Росії: відео. Співачка переклала слова про еміграцію в невдалий жарт.