Відома російська модель Ірина Шейк в черговий раз опинилася в центрі уваги на модному заході у великому яблуці.

Ось уже кілька днів Нью-Йорк став місцем збору для всіх світських красунь і модниць: у місті стартував Тиждень моди, в рамках якого дизайнери представляють весняно-літні колекції 2019 року.

Паралельно з показами проходять і світські вечірки, на яких можна помітити багатьох селебріті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Так, 6 вересня відбулася церемонія вручення нагород видання The Daily Front Row. Головними зірковими гостями стали Джіджі Хадід, Хейлі Болдуін та Ірина Шейк. Остання, до речі, прикувала до себе увагу фотографів.

Кохана Бредлі Купера з'явилася на світському заході в блискучій сукні Versace з високим розрізом, який підкреслив ідеальну фігуру знаменитості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що молода мама Ірина Шейк не припиняє вражати своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Але цього разу вона вразила ще й своїм відвертим образом. 32-річна модель з'явилася в нижній білизні на показі італійського бренду Intimissimi.

Варто відзначити, що з 2007 по 2009 рік Ірина була обличчям модного білизняного бренду, потім з 2010 виступала в якості посла марки, а з 2016 знову стала представником Intimissimi. Ірина Шейк продефілювала на подіумі в прозорому мереживному боді, крізь яке було видно всі її принади.

Варто нагадати, що відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, частенько змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слюнку пікантними знімками на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість красувалася на червоній доріжці 75-го Венеціанського кінофестивалю разом з культовим дизайнером Донателлою Версаче. Модельєр підібрала золоту сукню спеціально для Ірини, проте фанати одразу ж розкритикували образ.

Нагадаємо, Леді Гага спокусила чоловіка Ірини Шейк.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Шейк оголила принади і вивалялася в піску.

Знай.uа писав, це Спарта: напівгола Шейк прикрилася тільки обладунками.