На днях в мережі були опубліковані рідкісні знімки Олени Темникової, на яких вона зображена без обробки фотошопом. Шанувальники були шоковані станом шкіри співачки.

У запиаккаунті Instagram @admin.anshlak були опубліковані знімки з недавнього виступу Олени Темникової. Шанувальників шокувало, що на фото обличчя популярної співачки буквально усипане прищами.

Поганий стан шкіри співачки підтверджують і шанувальники, які особисто зустрічалися зі своїм кумиром. Деякі стверджують, що з-за великих проблем з шкірою Олена часто відмовляється від спільних фотографій.

Так, вона ніколи не фотографується з шанувальниками після концерту, коли її макіяж вже "підтік".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Пару місяців тому вона приїжджала в моє місто, щоб виступити на закритій вечірці одного багатого чоловіка. У нього ювілей був, серед гостей був і мій чоловік. Додому він приїхав під враженням від Темниковой))) Каже, прящавая вся, обличчя покрите шаром тоналки. Саме прикольне, що вона не погодилася ні з ким сфотографуватись на телефон або фотоапарат. Тільки на старенький полароїд, де її прищі були б непомітні", - розповідає одна з прихильниць.

Раніше Олена Темнікова показала фоловерам яскравий знімок з відпочинку. Але реакція була не так однозначна, як сподівалася дівчина. А це при тому, що всі без винятку відзначили її підтягнуту фігуру.

Російська співачка Олена Темнікова зовсім нещодавно опублікувала свіжий кліп, а зараз знаходиться на відпочинку в Туреччині. Однак і звідти не забуває нагадувати про себе фоловерам спекотними знімками. Солістка популярної групи "Срібло" в Instagram поділилася свіжим знімком у новому купальнику.

Нагадаємо, гарячий пляжний образ Темниковой викликав хвилю люті. Популярна співачка здивувала шанувальників пікантним знімком з відпочинку і вибором наряду.

Як повідомляв "Знай. ua", Ольга Серябкіна проводила літо голою фотосесією.

"Знай. ua" писав, що солістка Serebro вивалила груди прямо на голови фанатам. Занадто маленький топ співачки ледь не став причиною величезної казусу.