Популярний американський репер Mac Miller, який у віці 26 років, помер у США, буквально "передбачив" свою смерть.

Цю інформацію повідомляють американські ЗМІ.

У цьому році, влітку, виконавець випустив кліп на пісню Self Care. Ніби передчуваючи майбутнє, за сюжетом ролика, репер повинен був прокинутися в труні. У кліпі він закурює і вибирається назовні.

Mac Miller
Mac Miller

На кришці труни — латинський вираз Memento mori (Пам'ятай про смерть"). У кінцевому рахунку МакКорміку вдається вибратися. Однак у реальному житті реперу не вдалося "переграти" смерть.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Mac Miller
Mac Miller

Нагадаємо, за повідомленнями TMZ, відомий виконавець Mac Miller був знайдений мертвим в своєму будинку в Лос-Анджелесі, США в п'ятницю 7 вересня близько полудня за місцевим часом. В екстрені служби подзвонив друг репера, коли у музиканта зупинилося серце.

Mac Miller
Mac Miller

Видання зазначає, що Маккормік багато років боровся зі зловживанням наркотиками. Також його заарештовували за водіння в нетверезому вигляді. Смерть репера підтверджує портал US Weekly, який отримав інформацію від департаменту поліції Лос-Анджелеса.

Артистові було 26 років. Попередньою причиною смерті називають передозування наркотиками.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Лондоні померла відома британська актриса Ліз Фрайзер, яка прославилася своїми численними ролями в англійських еротичних комедіях. Зірка померла у віці 88 років. Про це повідомили представники Британського комедійного спільноти у своєму Twitter-акаунті.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що користувачі соціальних мереж обговорюють останні новини про відомого композитора Ігоря Крутого: не так давно заговорили, що чоловіка атакувала онкологія.