Алла Пугачова повернулася в Москву після того, як кілька місяців провела на відпочинку в Європі разом зі своїми дітьми Лізою і Гаррі. Її слова про самопочуття не на жарт стривожили фанатів.

Як повідомляють російські видання, примадонна прибула до Москви в особистому вагоні і зізналася, що дуже втомилася. При цьому Алла Борисівна підкреслила, що її більшою мірою втомив відпочинок з дітьми.

На Ризькому вокзалі Пугачову з дітьми зустрічав її молодий чоловік Максим Галкін. Артист просто на платформу під'їхав на елітній іномарці в супроводі мікроавтобуса.

Всюди сущі журналісти зустріли Примадонну разом з Галкіним. Причому спочатку з вагона випурхнули Ліза і Гаррі разом з нянею, а вже потім вийшла сама Алла Борисівна. Репортери вручили зірці букет квітів і поцікавилися самопочуттям.

"Діти - добре, а я так втомилася ..." - зізналася Алла Борисівна.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

При цьому примадонна підійшла до автомобіля, відвернувшись від журналістів , але вони не розгубились і почали задавати питання Гаррі і Лізі, яким днями виповниться п'ять років.

Діти, весело перебиваючи один одного, почали навперебій розповідати, про які подарунки вони мріють. Вони напевне ще б довго спілкувались з репортерами і хтозна, чим би це закінчилось, але їхнє миле ляпотіння перервав Галкін, який жартівливо, але тактовно повідомив, що вони їдуть додому.

Як зазначають російські ЗМІ, Пугачова вважає за краще подорожувати потягами. Це пояснюється тим, що примадонна нібито боїться літати, за іншою інформацією - здійснювати перельоти артистці не дозволяє здоров'я.

В той же час, з огляду на те, в яких умовах легендарна співачка їхала у потягу – скаржитись їй не було на що. Максим Галкін спеціально для коханої дружини викупив цілий вагон - шість комфортабельних VIP-купе зі спальнею-вітальнею і душовою кабіною в кожному. Отже примадонні не доводилося спати на не зручній вузькій полиці. В її розпорядженні було зручне ліжко-трансформер. А обідало зіркове сімейство у власному барі-ресторані.

Зазначимо, що Пугачова і раніше скаржилася на своє здоров'я, яке стрімко погіршується через вік Алла Борисівна не раз зазначала, що її "ноги вже давно не бігають", а сама вона нерідко відчуває слабкість і дискомфорт.

Нагадаємо, Пугачову не запросили на музичний фестиваль "Нова хвиля 2018". При цьому саме примадонна вважається музою цього музичного свята.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова шокувала публіку сміливою заявою про те, що готова "змінити стать".

Також "Знай.ua" писав, що донька Пугачової та Галкіна розсмішила пародією на орган.