Сергій Шнуров з'явився на премії GQ з новою супутницею. Поява музиканта зі свіжою пасією відразу стала предметом обговорення.

10 вересня журнал GQ підвів підсумки голосування за номінантів премії "Людина року". На цю подію традиційно зібралась вся світська московська тусовка. Не пропустив урочисту церемонію і лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров.

Його поява на заході викликала справжній ажіотаж, адже Шнур заявився на вечірку не один – його супроводжувала чарівна молода супутниця, чиє ім'я наразі невідоме.

Нагадаємо, що навесні цього року лідер "Ленінграда" повідомив своїм прихильникам в Instagram про розлучення з дружиною Матільдою після восьми років шлюбу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Після цього кого лише не приписували Шнурову. Влітку ходили чутки про його роман з Нікою Білоцерківською. Також в мережі обговорювали можливе возз'єднання Шнурова з колишньою пасією Оксаною Акиньшиною, яка нещодавно оголосила про розлучення з Арчіла Геловані.

Однак жодна з цих дам не була помічена поряд з музикантом на церемонії GQ "Людина року". Публіка намагається розгадати – хто ж вона, ця прекрасна незнайомка поряд зі скандальним музикантом. З огляду на вік, вона йому годиться у доньки.

Кореспондент видання Super зазначив, що нібито Сергій йому по секрету розповів, що таємнича незнайомка - поетеса на ім'я Варвара.

Нагадаємо, колишня Шнурова намилилась на місце Матильди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Шнуров затягнув у жаркі обійми чергову незнайомку.

Також "Знай.ua" писав, що Шнуров і Гребенщиков записали саундтрек до фільму про Гоголя.