32-річна модель Ірина Шейк вже остаточно вийшла із декрету і активно взялася до роботи. Вона не лише почала відвідувати світські заходи, але й вирішила змінити імідж, причому – дуже кардинально.


Новий образ Ірини Шейк


Після фестивалю у Каннах, куди модель приїхала у супроводі чоловіка та доньки, вона знялася у кількох фотосесіях для відомих глянців. Після виходу у друк фанати не повірили своїм очам – зірка відмовилася від довгого волосся і зробила коротку стрижку.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще


Втім, це зовсім не позбавило її жіночності, а навпаки – тільки підкреслило правильні риси обличчя та яскравий погляд. Чорно-білі кадри прийшлися до душі шанувальникам, в коментарях відзначають: Шейк пасують як локони, так і новий образ.

Припускали, що це – перука, але модель це спростувала.
Не так давно вона вперше за довгі роки прокоментувала особисте життя, хоча зазвичай тримає його у таємниці:

"Я ніколи не розуміла чому люди намагаються знайти підходящий момент для того, щоб народити дитину? Я завжди хотіла стати матір’ю, але це не привід впадати в крайності. Адже не головне в який момент народжувати, головним у цій справі буде знайти гідного, правильного батька", - зазначала вона, маючи на увазі Бренді Купера, якому народила доньку Лею.


Цікаво, що пара намагається весь вільний час проводити разом, часто Бредлі може і сам з’явиться на прогулянці з донькою, закохані не розуміють нав’язаних стереотипів – хто з батьків вільний, той і лишається з дитиною: суто європейський підхід.


Дивіться: 8 питань для Ірини Шейк


Нагадаємо, Ірина Шейк знялася топлес у новій фотосесії.
Як повідомляв Знай.ua, Шейк кардинально змінила образ напередодні фестивалю у Каннах.
Також Знай.ua писав, Леді Гага показала результат жорсткої дієти.