У неділю, 9 вересня, популярна українська співачка Світлана Тарабарова вперше стала мамою. Не встигли шанувальники звикнутися з радісною новиною, як артистка піднесла ще один сюрприз, цього разу творчий: у мережі з'явилася нова україномовна пісня "Добре серце".

Світлана Тарабарова

За інформацією ЗМІ, Світлана народила первістка о 23:25 в одній з київських приватних клінік. Хлопчика назвали Олексієм, зріст - 55 см, вага - 3,760 кг. Представники співачки розповіли, що новоспечена матуся чудово себе почуває і вже зовсім скоро їх із сином випишуть з пологового будинку.

днями колишня ведуча шоу "Орел і Решка", співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно підтвердила вагітність, показала свої заняття йогою. Співачка вирішила зняти весь процес занять на відео і опублікувала його в особистому мікроблозі.

Практично відразу після пологів Тарабарова презентувала нову пісню, чим дуже здивувала користувачів соціальних мереж. Нове творіння артистка присвятила "мамам і всім, хто відчуває безмежну любов до дітей". У пісні "Добре серце" Світлана розповідає про трепетну любов до дитини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, увагу користувачів мережі захватила нова фотографія української співачки Ані Лорак, на якій вона позує з відомим російським виконавцем Філіпом Кіркоровим.

Як повідомляв "Знай.uа", відомий британський співак Роббі Вільямс і його дружина Гайда Філд стали багатодітними батьками. Сурогатна мати народила подружжю дівчинку. Дівчинку назвали Коко, а повне ім'я - Колетт Джозефін Вільямс. Щасливу новину повідомила дружина Вільямса Гайда Філд, опублікувавши зворушливе фото на своїй сторінці в Instagram.

Також "Знай.uа" писав про те, що днями Олег Винник запропонував своїм фанатам цікаве заняття, а саме вгадати зірку його нового кліпу.