В Таїланді помер популярний актор і телеведучий Варут Воратем. Знаменитості було всього 48 років.


Про це інформують західні ЗМІ.


Як повідомляється, телезірку госпіталізували 9 вересня, після того як він втратив свідомість. Він дві ночі перебував у реанімації, проте врятувати його не вдалося.

Лікарі боролися за життя актора


Варут відомий своєю роллю Коборі, імперського японського солдата, в кінокартині "Ху Кем". Фільм вийшов у 1988 році. Актор отримав за цю роль премію Phra Surasawadi Award.
Після цього Варут знявся в багатьох інших відомих кінострічках, а також брав участь в різноманітних телешоу. Однією з його найвідоміших програм була "Ono Show".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Варут Воратем


Нагадаємо, у штаті Пенсільванія, США, померла переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" 1995 року Челсі Сміт. За словами рідних, жінка тривалий час боролась з раком печінки, проте недуга виявилась сильнішою.


Як повідомляв Знай.ua, захисник резервної команди клубу елітного французького дивізіону Сент-Етьєн Вільям Гоміс (на фото) загинув у перестрілці. 19-річний француз із сенегальским корінням був застрелений разом з 14-річним підлітком в передмісті Тулона Ла-Сен-сюр-Мер.


Також Знай.ua писав, що 6 вересня, легендарний голлівудський актор Берт Рейнолдс пішов з життя у Флориді. Зірці на момент смерті було 83 роки.Причиною смерті став серцевий напад. Після зупинки серця Рейнолдса терміново доставили до поліклініки, але лікарі так і не змогли нічим допомогти легендарному акторові.


Також раніше повідомляли, що британський актор Пітер Бренсон, відомий ролями в телесеріалах "Доктор Хто" і "Чорна гадюка", помер у віці 75 років. Менеджер актора повідомив, що його здолала тривала і важка хвороба.