В штаті Пенсільванія, США, померла переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" 1995 року Челсі Сміт.

45-річна володарка престижного титулу померла після боротьби з серйозною хворобою. Сумну звістку повідомило видання The Mirror.

Рідні Челсі назвали причиною смерті рак печінки, з яким красуня борослась з 2017 року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сміт вперше брала участь у конкурсі краси в 1994 році. Тоді вона виграла титул найкрасивішої дівчини округу Галвестон, пройшла далі і стала головною красунею штату Техас, а потім і всієї Америки в конкурсі "Міс США".

За словами її рідних, Челсі на сьогоднішній день залишається єдиною мулаткою, яка виграла всі три етапи головного конкурсу краси у США. Вона завжди підкреслювала своє походження в інтерв'ю журналістам, щоб показати, що інший колір шкіри не є недоліком.

Багато американці після смерті красуні назвали Сміт "прикладом для дівчат по всьому світу".

Раніше повідомлялося, що Сара Іфтехар, що вивчає право в одному з британських університетів, стала першою фіналісткою конкурсу "Міс Англія", яка носить хіджаб.

Про це повідомляють ЗМІ.

Дівчина проживає в місті Гаддерсфілд і буде боротися за перемогу в конкурсі з 49 іншими фіналістками.

20-річна студентка працює візажистом і часто публікує в Instagram фотографії, на яких одягнена в традиційні пакистанські вбрання. Нещодавно вона здобула перемогу в конкурсі "Міс Гаддерсфілд".

"Я не розраховувала на те, що творитиму історію. Я пишаюся цією перемогою. Однак я звичайна дівчина і всі ми будемо мати рівні можливості на майбутньому конкурсі", - каже Іфтехар.

За її словами, вона вирішила взяти участь у "Міс Англія", щоб "трохи розважитися".

На сторінці, що дівчина використовує для збору коштів на дитячу благодійність, вона пише: "Я беру участь у "Міс 2018", щоб показати, що у краси немає визначення. Кожен прекрасний по-своєму: вага, раса, колір шкіри або форми не мають ніякого значення".

Нагадаємо, міс Україна Всесвіт 2018: кращі фото одеської красуні.

Раніше Знай.ua повідомляв, модель з синдромом Дауна вперше виграла конкурс краси.

Також Знай.ua писав, прокляття корони: 5 королев краси, яких жорстоко вбили.