42-річна Анастасія Волочкова потрясла шанувальників видом своїх спотворених ніг: суглобові шишки, мозолі і натоптиші - все це результат виснажливих щоденних тренувань на пуантах біля балетного станка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Скандальна зірка Великого театру не приховує, що її шлях був тернистим, але завдяки наполегливості та працьовитості їй вдалося досягти неймовірних висот.

"Так здорово, коли можна прокинутися тоді, коли хочеться, позайматися, не приходячи до балетний зал, а піднявшись на третій поверх власного особняка в домашній великий театр і, зробивши там в цій царственої атмосфері балетний екзерсис, спуститися на веранду, зануритися в купіль, сісти на диван і сказати: "А тепер нехай весь світ зачекає." Трохи ноги в кадр не поміщаються !! Світ хай почекає, а ви чекайте грандіозного мого проекту, який цей світ потрясе своїм розмахом і величчю", - написала в своєму мікроблозі Волочкова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У свою чергу величезна армія шанувальників скандальної зірки висловили впевненість, що балерині необхідно припинити тренування та взагалі піти зі сцени, однак вона відразу ж заявила, що не збирається відмовлятись від свого звичного життя.

"Нічого не дається просто так !!", "Шикарні ніжки, але ви себе не бережете !!!", "Настенька, яка ви розумниця і красуня !!", "Ніжки чудові, але навіщо ви так себе мучите?!", "Анастасія, киньте ці танці, все ніжки вже стерті!!", "Ви нас хвилюєтеся, Настя, ваші ніжки такі довгі", - відзначили вірні шанувальники балерини.

Разом з тим варто відзначити, що Анастасію Волочкову доволі часто звинувачують у тому, що її волосся брудне і недоглянуте, хоча вона в цьому не винна.

Прихильники відзначають, що воно виглядає не просто не доглянутим, а навіть елементарно не митим. У такому вигляді зірка не боїться виходити в люди, на шоу-програми, салони краси і навіть в гості до знайомих.

Коментатори не можуть зрозуміти, як Анастасія Волочкова, з її величезним станом, дозволяє собі выглядати так жахливо не тільки на знімках, але і в повсякденному житті. Хтось написав, що зустрів Волочкову особисто, і зазначив свої враження від побаченого.

"Я особисто бачила в аеропорту Ларнака і з дуже близької відстані. Хочете вірте. Хочете ні – Настя дуже стежить за собою. Дорогі наряди. Аріна скромна і ввічлива дитина. У Насті проблема з волоссям, але це не означає, що треба їй гадості залишати в коментах". Деякі фоловери навіть змогли знайти причину такого зовнішнього вигляду знаменитості.

Борги Анастасії Волочкової.

Нагадаємо, від Волочкової поїхало обличчя.

Як повідомляв "Знай.ua", Никитюк розповіла про самопочуття після травми.

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова шокувала черговим знімком.