Недавно в мережі з'явилася інформація про те, що Анастасія Волочкова заборгувала 300 тисяч рублів за комунальні послуги.

Багато хто знає про те, що знаменита балерина вже давно живе в Ніколо-Урюпіно в трьохповерховому особняку, який, за чутками, їй подарував олігарх Сулейман Керімов.

Відомо, що площа фешенебельних апартаментів становить близько 800 квадратних метрів, і їх вартість влітає балерині в копієчку.
Волочкова щомісяця повинна оплачувати рахунок в 60 тис. рублів за комунальні послуги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак скандальна артистка вже на протязі року не платить половину цієї суми за обслуговування селища - зокрема, за вивезення сміття, благоустрій та охорону.
Свою поведінку Волочкова пояснює тим, що ці гроші йдуть "незрозуміло на що", так як вона не отримує всіх перерахованих вище послуг.

Зірка сама найняла робітників, які прибирають територію. Її особистий двір не потребує також у благоустрої та охорони, так як особняк балерини обладнаний камерами відеоспостереження.

Адвокат зірки Володимир Комсолев додав:

Анастасія вважає, що керуюча компанія, яка відповідає за інфраструктуру коттеджного селища, де знаходиться шикарне маєток Насті, намагається обібрати її. Раніше за охорону, вивіз сміття, прибирання та підтримання території в гідному вигляді вона віддавала близько 20 тисяч рублів на місяць. Але якось непомітно цінник виріс аж до 50 тисяч. Така цифра її насторожила, адже сусіди платять за ті ж послуги значно менше. Виявляється, подібне свавілля відбувається протягом декількох років. Уявляєте, як перша сума набігла комусь в кишеню? Мова йде про 1,5 мільйони рублів

Нагадаємо, співачка Світлана Лобода, яка вже практично поселилася у Росії, нещодавно вирішила показати свою сестру Ксенію. Фото красуні викликали небувалий ажіотаж у мережі, фанати натякають: треба берегтися, у родині "завелася" потужна конкурентка.

Як повідомляв Znaj.ua, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість разом з популярною телеведучою Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week. Так, під спільним фото артистка звернула увагу на те, що Леся набагато вища на неї й вирішила пожартувати.

Також Znaj.ua писав про те, що скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість запустила нове шоу "Оля", проте з першого ж випуску багато її фанатів залишилися не задоволені побаченим. Так, артистка анонсувала другий випуск, в якому гостями стали співачка Мішель Андраде і ресторатор Микола Тищенко.