Напевно, ви не будете здивовані, але російська прима-балерина Анастасія Волочкова продовжує шокувати передплатників особистими фотографіями.

Як багато хто знає, особливу увагу вона приділяє своїй зовнішності, особливо не дуже естетичній частині свого тіла - травмованим в процесі професійної діяльності стопам.

Волочкова

Про чергову витівку зірки повідомляє PolitekA.

Нещодавно танцівниця виклала в Інстаграмі знімок, на якому вона лежить на дешевому дивані.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Волочкова вдома

Як завжди, Волочкова витягнула ноги безпосередньо до об'єктиву фотоапарата.

Неприродно величезні, покалічені тренуваннями стопи відштовхуюче виглядають на фото.

У мережі відразу ж виникла реакція на фото Волочкової: "Жахливі ступні ніг", "Ноги ... хворі ... їх ховати треба, а не показувати", "а диван який. Якийсь бомжатник","Такі лапища, що не менш ніж 45-ий точно ...", "Як ласти у тюленя","Ось це-копита !!".

До слова, останнім часом шанувальники регулярно звинувачують скандальну світську левицю і російську балерину Анастасію Волочкову у сальному волоссі і недоглянутому зовнішньому вигляді. Однак звернув увагу фанатів кіт зірки по кличці Лаккі, якого балерина довела до критичного стану.

Так, нещодавно Волочкова опублікувала фотографію в своєму Instagram-акаунті, на якій зображений Лаккі, що лежить на дивані.

Волочкова

Побачивши зовнішній вигляд кота, фанати присоромили Волочкову і попросили краще доглядати за своїм домашнім улюбленцем.

Користувачі соціальної мережі стали звинувачувати балерину в тому, що вона не тільки не може привести себе в порядок, але і запустила навіть кота. Шанувальники не змогли у не митому і не чесаному коті впізнати дорогоцінну тварину породи британська срібляста шиншила.

кіт Волочкової - Лаккі

"Ох, бідолаха! На кого котик став схожий з такою недбайливою господинею", "Дуже схожі, одна морда і брудні волосся/шерсть", "Дико бачити такого замурзанного кота. Хоча б купили йому серветки вологі для вовни", "Настя, невже ви не бачите, що тварина недоглянута? Для кота з такою шерстю це дискомфорт, як мінімум, а як максимум - проблеми з травленням", "Величезний і брудненний, жах", - прокоментували знімок з котом користувачі Instagram.

До речі, Анастасія Волочкова поділилася в Instagram черговим фото, завдяки яким можна зрозуміти, як вона проводить свої вихідні. Так, балерина розповіла, що біля її будинку відкрився сучасний кінний клуб, куди вони записалися разом із донькою.

“Ось так ми проводимо час з Арішою. В п'яти хвилинах від дому наш чудовий кінний клуб. Сонячно на вулиці і на серці. Так чудово дозволяти собі робити те, що хочеться і оголосити вихідним будь-який день”, – написала вона.

Волочкова з донькою Аріадною

Нагадаємо, днями Олег Винник запропонував своїм фанатам цікаве заняття, а саме вгадати зірку його нового кліпу.

Як повідомляв Znaj.ua, співачка Глюкоза часто публікує у своєму Instagram досить відверті і провокаційні фотографії. Новий знімок викликав особливу хвилю обурення серед підписників зірки.

Також Znaj.ua писав про те, що днями на YouTube з'явився запис з VIP-поминок по Йосипу Кобзону під назвою "Прощальний тост кращого друга Йосипа Кобзона".