Відомий російський репер Фараон (PHARAOH) нещодавно дав промовисті коментарі з приводу усього, що намагався замовчувати. Виконавець розповів про ідеальну жінку, улюблених артистів та свою участь у популярних талант-шоу.


Зізнання Фараона

Фараон (PHARAOH)
Фараон (PHARAOH)


За його словами, найкращий фільм, який слід подивитися – "Бумер", а найприємніший спогад з дитинства: як він лазив по звалищі в пошуках навушників. Далі в пріоритеті – "Фабрика зірок", улюблений альбом - Linkin park Meteora.

Фараон
Фараон

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


А ще Pharaoh розкрив три секрети успішного хіп-хоп виконавця і звичайно ж, не обійшлося без питань про особисте життя. Коли його попросили описати ідеальну дівчину, виявилося, що мова йде про Олесю Кафельникову.

Фараон і Кафельникова
Фараон і Кафельникова

В березні цього року почали поширюватися чутки про те, що красуня знову зійшлася з репером Pharaoh (вони розлучилися в липні минулого року).

Фараон і Кафельникова
Фараон і Кафельникова


Спочатку Кафельникова опублікувала собаку репера, потім обидва виклали в Stories фото з однієї кімнати, а пізніше зовсім попросила підтримати вихід нового треку Гліба (справжнє ім'я репера).

Фараон і Кафельникова
Фараон і Кафельникова

Ну а потім на питання "хто твоя улюблена модель" Фараон відповів: "є одна". Підозрюються, що мова знову про Олесю.


Гліб Голýбін (Pharaoh)

Фараон (PHARAOH)
Фараон (PHARAOH)


Колишній учасник Grindhouse і YungRussia, сьогодні — лідер творчого об'єднання Dead Dynasty.


Народився 30 січня 1996 року в Москві, Росія. З шести до тринадцяти років професійно займався футболом, виступав за клуби "Локомотив", "ЦСКА" і "Динамо". У 2002—2013 роках навчався в гімназії № 1409.

Фараон (PHARAOH)
Фараон (PHARAOH)

Згодом вступив на факультет журналістики МДУ, який закінчив 2017 року. Його музичні смаки формувалися під впливом музики гурту Rammstein, репера Снуп Догга і меншою мірою творчістю репера T.I. У майбутніх інтерв'ю називав серед своїх улюблених музикантів таких виконавців: Курт Кобейн, Мерлін Менсон та Кід Каді. Вперше записав власну музику на студії друзів.

Фараон (PHARAOH)
Фараон (PHARAOH)


3 лютого 2018 року Гліб анонсував новий альбом на своїй сторінці у соціальній мережі, опублікувавши зображення з видряпаним на дверях словом "REDRUM" і підписом "??.??.2018". Саме зображення — кадр з культового фільму "Сяйво". Надпис на дверях — перевернуте слово MURDER, тобто "вбивство".


Дивіться: PHARAOH відповідає на 33 питання


Нагадаємо, в Таїланді помер популярний актор і телеведучий Варут Воратем.
Як повідомляв Знай.ua, онука Ротару опублікувала пікантні знімки.
Також Знай.ua писав, Зібров та Астаф'єва знімуться у комедійному фільмі.