Вже давно всім відомо, що популярна українська співачка Ані Лорак і російський співак Філіп Кіркоров кращі друзі. Зірки не приховують любові один до одного, регулярно з'являються на публіці разом і присвячують зворушливі пости в особистих мікроблогах. Цього разу Лорак і Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.

Відповідний ролик вони опублікували на офіційних сторінках в Instagram.

На відео зірки запалюють під пісню групи ABBA і насолоджуються моментом. Багато шанувальників відзначили, що, незважаючи на проблеми в сім'ї, Лорак виглядає чудово і тим самим дуже радує своїх фанатів, які щиро співпереживають співачці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, чим завоювала собі славу "запроданки", останнім часом часто наривається на критику. Майже кожен її пост у соцмережі викликає бурхливу негативну реакцію користувачів.

Не став винятком і недавній повідомлення співачки в Instagram, в якому вона вирішила вразити шанувальників звісткою про присвячений собі фільм, вихід якого анонсувала Лорак. Любителька Росії розмістив фото, на якому вона сидить на балконі розкішного пентхауса і з розумним виглядом тримає в руках ноутбук.

"Зовсім скоро ви побачите документальний фільм про створення #ШОУДІВА. Прем’сходах показ буде вже у вересні!», – написала співачка під фото.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українська співачка Ані Лорак нарвалася на критику і образи з-за незвичайного ретро образу на Новій хвилі в Росії. Знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Для червоної доріжки лорак вибрала довге чорне плаття без бретелей з дуже глибоким розрізом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажиоглу почав відносини з Яною Бєлової, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів з приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, ніж дала зрозуміти, що не пробачить зраду.