Така інформація стала відома від видання Super.


Концерт Елджея в Махачкалі планувався на 5 жовтня. Але артист, швидше за все, так і не зможе заспівати на Літній естраді місцевої філармонії.


Продаж квитків на його виступ припинено слідом за скасуванням виступу Єгора Кріда, що стався після критичного зауваження бійця Хабіба Нурмагомедова на адресу дуету HammAli & Navai. Спортсмен був обурений фразою "Пустіть мене на танцпол п'яним посуватися" з їх композиції.


В компанії DagArtConcert, яка проводила промоушен концерту Елджея, дали підтвердження, що продаж квитків припинений. "Знаєте, на даний момент це питання вирішується. У нас були невеликі проблеми, ось утихомириться – тоді і поспілкуємось", - повідомили в прес-службі.


Слід уточнити, що ціна на квитки за концерт Елджея в Махачкалі дорівнювала від 1500 до 3500 рублів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Єгор Крід і Тіматі можуть потрапити до російської в'язници. Проти двох виконавців було відкрито кримінальну справу. Їм висунуто обвинувачення за низкою статей. Так, з-за імпровізованого концерту на даху білого позашляховика з піснями, що містять нецензурні вислови, співаки паралізували рух транспорту в центральній частині Москви. Їх викликали в поліцію, проте популярні виконавці там так і не з'явилися, за що їх чекає покарання.


Раніше Знай.UA писав, що в мережі з'явилися выдеокавери на знаменитих виконавців, таких як Дорн, Лобода, Элджей, Шатунів. А переспівує їх всього одна людина. Кирило Нечаєв вміє ідеально копіювати голоси відомих людей так, що їх не відрізнити від оригіналу. Суть видеовлогів полягає в підборі одної композиції і виконання її в різних стилях різних співаків.


Також Знай.UA повідомляв, що Валерій Леонтьєв вирішив скасувати свої концерти через серйозну хворобу, про що співак написав у своїй соцмережі. Також він скасував виступ на "Новій Хвилі".